Elektrotechnisch Monteur

Ben jij gek van elektrotechniek en heb je interesse om je breder te ontwikkelen? Bekijk dan deze vacature van Pool Koudetechniek!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
24-4-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als Elektrotechnisch Monteur ben je onderdeel van ons projectteam, dat bestaat uit een projectleider, projectcoördinator, werkvoorbereider, engineers, tekenaar en projectmonteurs. Samen met hen ben je verantwoordelijk voor het bouwen van nieuwe koel- en vriesinstallaties. Jij zorgt voor de uitvoering van elektrotechnische werkzaamheden en het inbedrijfstellen van elektrotechnische componenten.


Jouw uitdaging

Het gaat goed met Pool Koudetechniek en daarom kijken we naar de toekomst. We zien een verschuiving naar meer duurzame koel- en vriesinstallaties waarbij naar de gehele energiehuishouding van een organisatie gekeken wordt.


Verspreid over heel Nederland en een deel van Duitsland worden koel- en vriesinstallaties gebouwd. Van ammoniak installaties voor een groot vrieshuis van een ijsfabriek tot een CO2 installatie voor een klant in de visindustrie.


Tijdens een uitgebreide inwerkperiode word je begeleid door onze ervaren monteurs en leer je de installaties die Pool Koudetechniek bouwt beter kennen. Je bent verantwoordelijk voor de elektrotechnische werkzaamheden aan onze koel- en vriesinstallaties: je legt bekabeling aan, monteert verdampers en schakelkasten en stelt elektrotechnische regelaars in. Vervolgens test je elektrotechnische componenten, besturingssystemen en schakelkasten. Verder beantwoordt je elektrotechnisch vragen van monteurs en ondersteun je hen bij de werkzaamheden.

Functievereisten

 • een afgeronde MBO-opleiding niveau 3 in de elektrotechniek hebt
 • ervaring hebt bij een elektrotechnisch bedrijf of soortgelijke ervaring in de elektrotechniek
 • je rijbewijs B hebt
 • interesse hebt in duurzame technieken en installatiesystemen en je daar ook in wil verdiepen en ontwikkelen
 • maar bovenal: je bent collegiaal en wilt samen met ons enthousiaste team de organisatie verder ontwikkelen

Aanbod

 • een eerlijke beloning: je salaris hangt niet af van je onderhandelingsskills, maar van wat je kunt en wat je bijdraagt.
 • een pensioenregeling met 50% werkgeversbijdrage
 • een goed uitgeruste bus met topkwaliteit gereedschap, hulpmiddelen en persoonlijke beschermingsmiddelen
 • laptop, iPad en telefoon
 • 38 vrije dagen per jaar: 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen
 • toolboxmeetingen en interne trainingen over onderwerpen uit de dagelijkse praktijk
 • trainingen bij leveranciers en fabrikanten
 • jouw ambitie bepaalt jouw ontwikkeling: we maken gezamenlijk een ontwikkelingsplan voor de komende 5 jaar waarin jouw wensen leidend zijn
 • een prettige werksfeer in een team bestaande uit gemotiveerde en ervaren collega’s die bereid zijn een stapje extra te doen voor elkaar en voor de klanten

Bedrijfsprofiel Pool Koudetechniek

Als Elektrotechnisch Monteur bij Pool Koudetechniek kom je terecht in een hecht team van 8 monteurs en collega’s die vanuit kantoor de bouw ondersteunen. Je hebt veel eigen verantwoordelijkheid en vrijheid in je werk, waarbij elke dag anders is.


Bij Pool Koudetechniek hebben we ambitie. We zijn ondernemend en onderzoekend: we kijken verder en verleggen onze grenzen. Alleen dan kun je verbeteren en innoveren. ‘Als je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg’. Wij willen meer.


Bij Pool Koudetechniek hebben we veel aandacht voor onze medewerkers. Jouw ontwikkeling en ambitie staan voorop. Dat is een belofte! Naast de deskundigheid die we in huis hebben, is er veel ruimte voor jouw kennis en ideeën. Een baan bij Pool Koudetechniek biedt veel afwisseling, creativiteit en vrijheid. Daarnaast zorgen we samen voor een gezonde werk-privébalans. Onze kennissessies, borrels, BBQ’s en personeelsuitjes zorgen er voor dat we, naast een cultuur waarin we hard werken, ook een informele en sociale sfeer kennen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Pool Koudetechniek. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.


Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Topaasstraat 40
7554 TH Hengelo
(074) 250 11 44