Begeleider meerzorg jeugd Almelo

Ben jij die begeleider met bakken ervaring die in kan spelen op heel specifieke hulpvragen van jongeren in Almelo? Pluryn heeft mogelijkheden!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-6-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Iedere dag zet jij jouw talenten in als begeleider om de jongeren de beste kwaliteit van zorg te kunnen bieden. Je bent verantwoordelijk voor de intensieve begeleiding van de jongere. Je wordt binnen onze locatie in Almelo ingezet op specifieke hulpvragen waar meerzorg wordt ingezet om doelen te behalen. Dat betekent voor jou dat je zelfstandig werkt en je de vrijheid hebt om jouw kennis en kunde in te zetten bij doelgericht werken met deze jongeren. Je maakt geen deel uit van een vast team maar je werkt in de behandeling wel nauw samen met het verantwoordelijk team en de gedragswetenschapper. Dat vraagt om discipline en verantwoordelijkheid van jou als professional.

Functievereisten

  • Je hebt een hbo-opleiding richting de (jeugd)zorg, bijvoorbeeld: social work, pedagogiek, sph etc;
  • Je bent SKJ geregistreerd;
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als begeleider/ pedagogisch medewerker binnen de complexe jeugdzorg of 1- op 1 begeleiding;
  • Je kan zelfstandig werken;
  • Je hebt een rijbewijs en auto.

Aanbod

  • Werken in een prettige omgeving met leuke collega's en cliënten!
  • Salaris is tussen de €2686,74 en €4171,02 o.b.v. 36 uur, cao- jeugdzorg functieschaal 7/8 is van toepassing. Je krijgt per 1 juli 2024 een salarisverhoging van 1,25%. Vanaf maart 2025 komt daar nog 3% bovenop;
  • Je hebt in deze functie veel regie over je eigen uren en rooster;
  • Extra vrije tijd (in de vorm van vitaliteitsbudget) en een flexibel meerkeuze-systeem;
  • Een goede pensioenregeling, toeslagen bij onregelmatige diensten en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Bedrijfsprofiel Pluryn

Op de locatie Almelo behandelen we jongeren binnen het open kader van de Jeugdzorg. Deze locatie is er bij uitstek voor jeugd met meervoudig complexe, weinig voorkomende ondersteuningsvragen, die beschikbaarheid van 7x24 uur specialistische ondersteuning nodig hebben. Voor hen creëren we een optimaal orthopedagogisch klimaat met zinnige en efficiënte ondersteuning op de juiste plek (zo thuis mogelijk) met aandacht voor de doorgaande lijn en gericht op normalisatie. Pluryn, locatie Almelo beschikt over zes behandelgroepen op een drie milieus terreinvoorziening en een woonhuis in de wijk met twee specifieke doelgroepen. Het zijn gemengde behandelgroepen met jongens en meisjes in de leeftijd tussen 6-23 jaar.


Dit is Pluryn

Wij zien een wereld vol mogelijkheden, voor iedereen. Met onze persoonsgerichte zorg halen we het beste uit de cliënt en onszelf. Voor een zo goed mogelijk leven. Want daar heeft ieder mens recht op. Ook als dat (even) niet op eigen kracht lukt. De expertise en betrokkenheid van onze medewerkers zijn hierbij van onschatbare waarde. Daarom krijg je bij ons alle mogelijkheden om beter te worden in je vak en te groeien. Spreekt jou dit aan? Dan ben jij de professional die wij graag in huis willen hebben.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Pluryn. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Vriezenveenseweg 231
7602 PT ALMELO
088 - 779 56 00