Customer Experience Account Manager 1

Voor de vestiging in Almelo is Panduit op zoek naar een:

Customer Experience Account Manager

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
9-2-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Jouw rol:

Je bent verantwoordelijk voor de overall klantenservice en het genereren van inkomsten voor jou toegewezen kleinere tot middelgrote channel accounts en/of eindgebruikers, zowel bij het opbouwen van de relatie en verder uitbreiden. Even belangrijk zijn de dagelijkse interacties met jouw klanten binnen Panduit, lokaal en internationaal. Je biedt transparantie aan klanten over hun orders en verzoeken en biedt preventieve oplossingen voor belangrijke zaken die van invloed zijn op de customer experience.

Je demonstreert een up to date-kennis van de producten, beheert alle vormen van communicatie en samenwerking met diverse interne partners en je zorgt er voor dat alle relevante gegevens in het systeem (CRM) wordt bijgehouden/geactualiseerd

Bedrijfsprofiel Panduit

De organisatie:

Panduit ECW B.V. (EMEA Logistics & Operations) is sinds 1996 gevestigd in Almelo en fungeert als centraal magazijn voor markten in het Oosten, Europa en Azië. Bij Panduit ECW B.V. werken ongeveer 50 mensen, waarvan zo’n 30 in het Warehouse en de overige zijn werkzaam in ondersteunende functies (Finance, Logistiek, Inkoop, Human Resources etc.).

Het is een sterk groeiend bedrijf met wortels in Chicago maar zelfstandig opererend in Almelo. Ze maken in Europa, Amerika en Azië producten voor Datacenters en bedrijfsautomatisering. Deze worden vanuit hun centrale magazijn in Almelo naar klanten in heel Europa en Afrika verstuurd.

Bij Panduit zijn ze toegewijd aan hun vijf kernwaarden die zijn verankerd in de cultuur en dagelijkse zakelijke activiteiten. Te weten:

  1. Kwaliteit in alles wat ze doen
  2. Klanten krijgen het beste van ze
  3. Innovatie overal, elke dag
  4. De mensen maken het verschil
  5. Integriteit altijd

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Panduit. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Bedrijvenpark Twente 360
7602 KL ALMELO