BBL Allround Verspaner

Het is wat we samendoen wat ons sterk maakt. Het is onze gezamenlijke passie voor technologie. Complexe uitdagingen aangaan. Wil jij een fantastisch vak leren? Dan heeft NTSj een kans voor je! Versnel mee!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
26-6-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
VMBO

Functie omschrijving

Bij NTS Norma hebben we een speciaal leerplein ingericht voor onze BBL leerlingen. Je krijgt de unieke kans om een prachtig vak te leren.


Binnen de opleiding Allround Verspaner leer je om producten te maken met behulp van complexe computergestuurde bewerkingsstations. Om het vak te leren gaan we je eerst leren om conventioneel te verspanen. Als je dat beheerst gaan we je leren programmeren. Vanaf een werktekening maak je een programma dat wordt verstuurd naar de machine. Je leert om te gaan met verschillende materialen en gereedschappen en je leert om een CNC gestuurde machine te bedienen. Meten en controleren van het product is een belangrijk onderdeel van jouw werkproces. Als Allround Verspaner denk je mee in verbeterprocessen.

Functievereisten

  • Minimaal een afgeronde VMBO KT opleiding met uitstroomprofiel N&T.
  • Affiniteit met techniek.
  • Je bent nauwkeurig en leert graag nieuwe dingen.
  • Je hebt een gemotiveerde houding en wordt graag onderdeel van een team. Daarnaast ben je open en communicatief.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Aanbod

Werken bij NTS betekent werken in een succesvol en dynamisch high tech bedrijf met een leidinggevende en gerespecteerde positie in de markt. Dit voel je meteen aan de energieke sfeer binnen onze kantoren en productieomgevingen. Iedereen binnen NTS bezit over een grote drive om de beste te willen zijn in wat men doet. Er is oog en oor voor iedere medewerker en pro-activiteit wordt gewaardeerd. ​


Onze medewerkers zijn pioniers. Nieuwsgierige en proactieve professionals die zich altijd willen blijven ontwikkelen. En die ruimte krijgen ze. Wij investeren zowel in techniek, als in onze medewerkers. Ons klantportfolio bestaat uit vele vooraanstaande internationaal opererende bedrijven waardoor elke opdracht uitdagend en vernieuwend is. 


Voor komend schooljaar bieden wij leerplekken aan binnen de afdeling verspaning. Heb jij technische affiniteit, ben jij nauwkeurig en vind jij het een uitdaging om jezelf  iedere dag te overtreffen? Dan hebben wij een BBL plek voor jou binnen een uitdagende, professionele werkomgeving.


NTS Norma biedt jou de ruimte om je te ontwikkelen, zowel technisch als persoonlijk. Samen met jouw praktijkbegeleider stel je een persoonlijk opleidingsplan op en werk je toe naar vakmanschap. Tijdens jouw opleiding word je goed begeleid zodat je het diploma binnen de gestelde studieduur behaalt. Na het behalen van je diploma biedt NTS Norma ruime mogelijkheden voor verdere loopbaanwensen.

Bedrijfsprofiel NTS Norma

Klaar om uitgedaagd te worden en écht impact te maken? Bij NTS draag je bij aan een duurzamere, gezondere en toekomstbestendige wereld. Onze gezamenlijke passie en gedrevenheid om tot de beste innovatieve oplossingen te komen voor onze klanten geeft ons energie en verbindt ons als bedrijf.


Samen creëren, verbinden en innoveren. Dat we het samen doen is erg belangrijk voor ons. Wij vertrouwen op jouw kennis en expertise. Maar minstens zo belangrijk voor ons is jouw teamplayer mentaliteit. Klaarstaan voor je collega’s, van elkaar leren en elkaar helpen. Zo halen we het beste in elkaar naar boven en garanderen we het beste resultaat voor onze klanten.  ​


Met een grote gedrevenheid in jouw expertise, hart voor de technische sector én teamspirit maak je bij NTS écht impact. 


Jouw team

Je werkt bij NTS samen aan producten van de hoogste kwaliteit en nauwkeurigheid. Jouw vaardigheden en vakkennis staan daarbij centraal. Je verspaant de meest ultra-precieze onderdelen of je last een nauwkeurig frame voor een chipmachine. Je assembleert een elektronenmicroscoop in één van de schoonste cleanrooms ter wereld. Jouw collega’s en jij maken het onmogelijke tóch mogelijk. Verleggen samen grenzen en overtreffen verwachtingen. Iedere dag weer.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van NTS. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Opaalstraat 31
7554 TS Hengelo
088 - 6676 500