Elektromonteur

Niverplast is op zoek naar een Elektromonteur.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
30-12-2020
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het opbouwen, testen en demonteren van de verpakkingslijnen bij Niverplast. Je installeert onze verpakkingslijnen bij onze klanten op locatie (wereldwijd) en je bent mede verantwoordelijk voor de inbedrijfname van onze machines bij de klant. Je signaleert aanpassingen en verbeteringen om onze ontwerpen te optimaliseren en ter plekke zorg je voor een goede communicatie over de projectvoorgang.

Functievereisten

Jij bent in het bezit van MBO+ werk- en denkniveau en hebt bij voorkeur ervaring in de machinebouw. Je bent bereid om te reizen, want als Elektromonteur binnen projecten reis je 30% van je tijd. Je bent maximaal drie weken achtereen op reis (al is dat vaker uitzondering dan de regel). Een flexibele houding ten aanzien van je werk- en reistijden zien we graag. Je hebt enige ervaring met PLC, frequentieregelaars en bussystemen. Je neemt graag initiatief, bent creatief en je kunt goed zelfstandig werken. Je gaat problemen niet uit de weg en hebt een probleemoplossend vermogen. Je beheerst de Engelse taal, kun je ook Duits? Dat is helemaal mooi meegenomen.

Aanbod

Wij vinden jou belangrijk. Jouw talent, ideeën en energie kunnen ervoor zorgen dat Niverplast straalt de komende jaren.


  • Je krijgt 26 vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek
  • Wij vinden talent belangrijk! Je krijgt ruimte om een opleiding, cursus of workshop te volgen
  • Twee keer per jaar, voor de bouwvak vakantie en vlak voor kerst, organiseren wij een personeelsfeest voor alle collega’s en jullie partners
  • Wij stimuleren om zelf ook uitjes te organiseren, Niverplast draagt 75% van de kosten. Zo wordt er jaarlijks een ski trip georganiseerd.
  • Je kan je broodtrommel op sommige dagen thuis laten, want op deze dagen wordt er lunch verzorgd. Of wat dacht je van een plakje cake elke dinsdagochtend bij de koffiepauze?
  • Vrijdag om 16.30 uur luiden we het weekend in en is het tijd voor een heerlijk koud biertje, een wijntje of glaasje fris.
  • Tijdens de pauze of op vrijdag middag kan je in ons café poolen, tafelvoetballen en FIFA spelen. Soms wordt er een FIFA toernooi georganiseerd.
  • Na werktijd is er de mogelijkheid om op verschillende tijden een Full Body Workout te volgen tijdens de small group trainingen. Buiten deze lessen kan je vrij gebruik maken van de attributen in onze sportschool.
  • Er is een ruime collectie bedrijfskleding in veel verschillende kleuren.
  • Elke collega met een vast contract wordt gekoppeld aan een kindje in Kenia via stichting Compassion. Niverplast sponsort en jij bent verantwoordelijk voor het contact.

Bedrijfsprofiel Niverplast B.V.

Binnen Niverplast ga je samenwerken met ruim 180 nieuwe collega's. (rustig maar, je hoeft ze niet meteen allemaal vanaf dag 1 te kennen, maar we willen wel graag dat collega's elkaar kennen). Samen met je collega project en elektro monteurs vormen jullie een hecht team binnen Niverplast. Je werk is een groot onderdeel van je leven, dan kun je het maar beter leuk hebben. Plezier is belangrijk binnen Niverplast.Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Niverplast. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Baruch Spinozastraat 2
7442 PD NIJVERDAL
+31 548 538 393