R&D Engineer

Niverplast is op zoek naar een R&D Engineer.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
30-12-2020
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Als R&D engineer binnen Niverplast heb je een erg veelzijdige functie. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van R&D Projecten, van de product- en procesontwikkeling tot aan de technische service en ondersteuning, productmodificaties en doorontwikkeling van bestaande verpakkingsmachines.


Je werk bestaat uit het ontwikkelen van nieuwe concepten voor een verpakkingsmachine of complete lijn, hierbij werk je nauw samen met je R&D Engineering en werkplaats collega’s om concepten te verfijnen en te testen waar nodig.


Je springt bij wanneer een collega project-engineer aan bestaande oplossingen niet voldoende heeft.


Je bent innovatief, creatief, gaat een uitdaging niet uit de weg en bent in staat om andere collega’s met technische raad en daad bij te staan.

Functievereisten

Je bent communicatief vaardig, creatief en je beschikt over een probleemoplossend vermogen. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken, je bent constructief sterk onderlegd, je hebt ervaring met een 3D pakket (SolidWorks), je hebt ervaring in de machinebouw. Maar: Je bent ook iemand die vol in het leven staat. Die vandaag wat eerder naar huis wil, omdat hij training moet geven bij de plaatselijke voetbalvereniging. En die morgen een paar uurtjes doorgaat omdat het werk daar om vraagt. Iemand die ook in de winter de BBQ aansteekt. Gewoon omdat het kan (en die ons dan natuurlijk uitnodigt).

Aanbod

Wij vinden jou belangrijk. Jouw talent, ideeën en energie kunnen ervoor zorgen dat Niverplast straalt de komende jaren.


  • Je krijgt 26 vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek
  • Wij vinden talent belangrijk! Je krijgt ruimte om een opleiding, cursus of workshop te volgen
  • Twee keer per jaar, voor de bouwvak vakantie en vlak voor kerst, organiseren wij een personeelsfeest voor alle collega’s en jullie partners
  • Wij stimuleren om zelf ook uitjes te organiseren, Niverplast draagt 75% van de kosten. Zo wordt er jaarlijks een ski trip georganiseerd.
  • Je kan je broodtrommel op sommige dagen thuis laten, want op deze dagen wordt er lunch verzorgd. Of wat dacht je van een plakje cake elke dinsdagochtend bij de koffiepauze?
  • Vrijdag om 16.30 uur luiden we het weekend in en is het tijd voor een heerlijk koud biertje, een wijntje of glaasje fris.
  • Tijdens de pauze of op vrijdag middag kan je in ons café poolen, tafelvoetballen en FIFA spelen. Soms wordt er een FIFA toernooi georganiseerd.
  • Na werktijd is er de mogelijkheid om op verschillende tijden een Full Body Workout te volgen tijdens de small group trainingen. Buiten deze lessen kan je vrij gebruik maken van de attributen in onze sportschool.
  • Er is een ruime collectie bedrijfskleding in veel verschillende kleuren.
  • Elke collega met een vast contract wordt gekoppeld aan een kindje in Kenia via stichting Compassion. Niverplast sponsort en jij bent verantwoordelijk voor het contact.

Bedrijfsprofiel Niverplast B.V.

Je zult veel samenwerken met je collega R&D engineers Jan, Gerrit, Martijn, Willem en Leon, maar daarnaast heb je ook veel contact met onze collega's van verkoop, sales engineering en de collega R&D monteurs.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Niverplast. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? 


Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Baruch Spinozastraat 2
7442 PD NIJVERDAL
+31 548 538 393