medewerker AV.

Vanwege de groei en verdere professionalisering van de Nederlandse Reisopera zijn zij op zoek naar een enthousiaste en betrokken medewerker AV.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
23-6-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als medewerker AV werk je mee aan de voorstellingen op het gebied van audio en video. Je bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding van voorstellingen en evenementen. Daarnaast beheer en onderhoud je alle audiovisuele middelen. Incidenteel ga je mee op tour en fungeer je als aanspreekpunt voor het artistieke team en je collega’s.

Functievereisten

 • MBO+ werk- en denkniveau
 • Een aantal jaren ervaring met het versterken en in beeld brengen van live-bijeenkomsten
 • Kennis van de laatste ontwikkelingen op het gebied van AV en theatertechniek
 • Zelfstandigheid en proactief kunnen werken
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Affiniteit met muziektheater

Aanbod

 • Een uitdagende functie in een bijzondere culturele organisatie
 • Vrijheid en vertrouwen om je werk zelfstandig uit te voeren
 • Een veelzijdige functie met gevarieerde werkzaamheden in een leuk team
 • In eerste instantie een jaarcontract van 36 uur per week
 • Een passend salaris afhankelijk van jouw ervaring

Bedrijfsprofiel Nederlandse Reisopera

De Nederlandse Reisopera is het grootst reizend operagezelschap van Nederland. Al meer dan 65 jaar maken we in onze thuisbasis Enschede operaproducties en reizen hiermee door heel Nederland. De decors, kostuums en pruiken voor ons producties worden in onze eigen ateliers gemaakt. We repeteren met zangers, dansers, acteurs en orkest in onze eigen repetitieruimtes en in de zalen van het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede. We maken muziektheater met kinderen en jongeren en hebben sinds 2019 een eigen kinderkoor. Educatie en participatie staan bij de Reisopera hoog in het vaandel. Met onze producties zijn we te vinden in schouwburgen en theaters, maar ook in de openlucht.


De afdeling Techniek maakt de decors, kostuums en pruiken en begeleidt de producties op het gebied van audio en video. Ook regelt de afdeling de logistiek van de reizen en worden de decors in de theater opgebouwd. Op de afdeling werken enthousiaste en betrokken specialisten samen met een grote groep deskundige freelancers.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de Reis Opera. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Perikweg 97
7512DP ENSCHEDE