D365 F&O Specialist

Nedap is op zoek naar een D365 F&O Specialist.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-12-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als D365 F&O Specialist bij Nedap ben je op dit moment verantwoordelijk voor het beheer, de optimalisatie en de ontwikkeling van ons huidige ERP-Systeem (Navision 2016). Je werkt nauw samen met collega's en stakeholders binnen de organisatie om ervoor te zorgen dat Navision optimaal wordt ingezet en aangepast aan de behoeften van de gebruikers. Er is reeds een begin gemaakt met de inrichting van Dynamics 365 (F&O) samen met een Microsoft Partner en in de komende (2 jaar) zal mede met jouw bijdrage Navision vervangen worden door Dynamics 365 (F&O). 


Jouw taken en verantwoordelijkheden omvatten onder andere: 


 • Analyseren van bedrijfsbehoeften en vertalen naar technische oplossingen binnen Navision; 
 • Samenwerken met het IT-team en de business om functionele ontwerpen om te zetten in technische oplossingen; 
 • (Mede) bouwen, testen en implementeren van nieuwe functionaliteiten en updates; 
 • Ondersteunen van gebruikers bij vragen en problemen met betrekking tot Navision; 
 • Bijdragen aan de continue verbetering van Navision en het identificeren van automatiseringskansen. 
 • Actief bijdragen aan het migratietraject naar D365 F&O. 

Functievereisten

Je hebt een hbo-opleiding afgerond en je hebt affiniteit met IT en ERP-systemen. 


Verder herken je jezelf in het volgende:


 • Je hebt kennis van en ervaring met D365 F&O en je ziet het migratietraject naar D365 F&O als een uitdaging;
 • Je hebt kennis van en ervaring met het ontwikkelen in C/AL;
 • Je hebt ervaring met interfaces met externe applicaties en koppelingen (o.a. EDI);
 • Kennis van en/of ervaring met Navision is een pré;
 • Je bent een teamspeler en je hebt de drive om bij te dragen aan de strategische doelen van de organisatie.


Beschik je daarnaast over een analytisch en probleemoplossend vermogen? En heb jij goede communicatieve vaardigheden waarbij jij in staat bent om technische concepten duidelijk uit te leggen aan zowel technische als niet-technische teamleden? Dan maken wij graag kennis met jou!

Aanbod

Wij geloven erin dat onze medewerkers de beste versie van zichzelf kunnen zijn, als wij ze voorzien in de beste werkomgeving. Nedap zorgt ervoor dat je alles krijgt wat je nodig hebt om je functie op de beste manier uit te oefenen. Dat betekent dat je, naast goede arbeidsvoorwaarden, de vrijheid krijgt om je tijd zo in te richten als je zelf nodig acht. 


Wat jij krijgt als D365 F&O Specialist:


 • Uiteraard bieden we uitstekende primaire en secundaire voorwaarden;
 • Een dertiende maand, winstdeling en een aantrekkelijk pensioen;
 • Een goede werk/prive balans. Zo ben je verantwoordelijk voor je eigen werktijden en vakantiedagen. Niemand houdt dit bij, we vertrouwen hierbij op jouw eigen verantwoordelijkheid;
 • We investeren in jouw ontwikkeling! Naast ons uitgebreide introductieprogramma en persoonlijk ontwikkelingstraject, kijken we graag met jou mee naar jouw potentieel.

Bedrijfsprofiel Nedap

Jouw team

Het ERP team werkt aan de instandhouding en doorontwikkeling voor de procesondersteuning, informatievoorziening en inzichten binnen Nedap. Om dit te realiseren wordt er op een Agile werkwijze gewerkt. Het team heeft de eerste stappen gezet met een roadmap en backlog en we verwachten dat je hieraan een bijdrage levert in het zetten van verdere stappen.


Samen werken jullie toe naar ‘de’ oplossing in co-creatie met collega’s uit de business en je collega’s breed binnen IT. De overall IT-aanpak richt zich op het uitdragen van End2End proces samen met onder andere Finance, Procurement, Governance en HR collega’s in het onboarden van de organisatie hierop. Binnen IT en het team ligt een sterke focus op het datagedreven werken.


Over Nedap

Wij zijn Nedap. Techbedrijf met mensenkennis. Gevestigd op een geweldige campus in Groenlo. Waar meer dan 900 specialisten op vakgebieden als design, engineering, software development, finance, HRM, projectmanagement, marketing en sales werken aan de ontwikkeling van nieuwe technologie. Technologie die mensen helpt om productiever en succesvoller te zijn in hun werk.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nedap. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111