IOS Developer

Nedap is op zoek naar een IOS Developer

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-12-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Het ondersteunen van zorgprofessionals is de belangrijkste missie van Nedap Healthcare en dit doen we ook met behulp van een scala aan handige native mobiele apps.


Als iOS developer zal je gaan werken aan 7 verschillende mobiele applicaties van Nedap Healthcare met meer dan 300.000 gebruikers. Voorbeelden zijn "Ons Dossier", het populairste mobiele ECD (elektronisch cliëntendossier) van Nederland en "Ons Wondzorg" een nieuwere app die speciaal voor wondverpleegkundigen is gebouwd. Bij ons werk je niet elke maand aan een andere app of opdrachtgever maar help je mee aan het bouwen van goed onderhoudbare en toekomstbestendige applicaties waar je voor langere tijd echt je tanden in kan zetten.

Functievereisten

Als lid van de mobiele tribe ben je niet alleen verantwoordelijk voor de ontwikkeling van apps, maar ook voor het verleggen van grenzen en het verbeteren van de mobiele ervaring in al onze producten en teams. We maken gebruik van de nieuwste technologieën en tools, waaronder Swift API's, SwiftUI, CI-tools, unit tests en schone architecturen. Onze toewijding aan innovatie houdt hier niet op, we bieden volop mogelijkheden voor persoonlijke en technische groei, moedigen je aan om nieuwe technologieën te verkennen en je vaardigheden uit te breiden.


We koesteren een omgeving waarin platformoverschrijdend wordt samengewerkt, en we hechten veel waarde aan de ervaring en bereidheid om bij te dragen en andere technologieën te leren, zoals Kotlin Multiplatform (KMP). Deze gezamenlijke aanpak stelt ons in staat om samenhangende en naadloze ervaringen te creëren op meerdere platforms.


Als je ervaring hebt met iOS-ontwikkeling, bereid bent om je kennis te delen en samen te werken met je teamgenoten, en het vermogen hebt om verantwoordelijkheid te nemen en weloverwogen beslissingen te nemen, dan horen we graag van je!

Aanbod

Wij geloven dat onze medewerkers de beste versie van zichzelf kunnen zijn als we ze de beste werkomgeving bieden. Nedap zorgt ervoor dat je alles krijgt wat je nodig hebt om je werk zo goed mogelijk uit te voeren. Dat betekent dat je, naast goede werkomstandigheden, de vrijheid krijgt om je tijd in te delen zoals jij dat wilt.   
Wat je krijgt als Software Engineer:


  • Een dertiende maand, winstdeling en een aantrekkelijk pensioen; 
  • Een goede balans tussen werk en privé. Je bent zelf verantwoordelijk voor je werktijden en vakanties. Niemand houdt dit bij, we vertrouwen op je eigen verantwoordelijkheid; 
  • Wij investeren in jouw ontwikkeling! Naast ons uitgebreide introductieprogramma en persoonlijke ontwikkelingsprogramma kijken we graag samen met jou naar jouw potentieel.  

Bedrijfsprofiel Nedap

Jouw team

Je zal onderdeel worden van de "Mobile Tribe", een groep van mobiele developers (Android/iOS/Hybrid) binnen Nedap Healthcare die de adoptie en ontwikkeling van mobiele workflows wil bevorderen binnen Nedap Healthcare en de zorg. Hierin worden ze ondersteund door mobiele UX’ers. Het is een internationaal team en de voertaal is Engels. Daarnaast krijg je de kans om samen te werken met de andere teams binnen Nedap Healthcare.


Nedap Healthcare is een groeiende familie van creatievelingen, ontwikkelaars en zorgspecialisten. Wij zijn er voor mensen in de zorg. Zowel voor de zorgprofessional als voor de cliënt, patiënt en diens omgeving. We geloven dat mensen samen de zorg beter maken. Door mensen, kennis en technologie met elkaar te verbinden ontstaan er (software) oplossingen waarmee wij een blijvende bijdrage leveren aan de zorg in Nederland. Eenvoud, eigen regie en nauwe samenwerking met de markt staan hierbij altijd centraal.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nedap. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111