Ruby on Rails Engineer

Wilt u fysiotherapeuten helpen bij het plannen van een gelukkige werkdag? Wil je de wachtlijsten voor een psycholoog verkorten? Wil je werken in een team van knappe koppen die complexe uitdagingen oplossen? Als Ruby on Rail ontwikkelaar in team Agenda bouw je applicaties om logistieke problemen op te lossen voor therapeuten/coaches in de langdurige zorg.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-5-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Jouw team


Team Agenda is een cross-functioneel productteam bestaande uit 7+ ontwikkelaars, een UX onderzoeker, een PO. We streven ernaar om minstens 1 dag per week in Groenlo te vergaderen, met de overige werkdagen vanuit huis.

We onderhouden 5 apps in een grotere suite. Al onze apps zijn Vue aan de voorkant, Rails aan de achterkant. Getest en netjes geserveerd via een 26 min. pipeline naar een containerized omgeving in ons eigen server cluster.

Deze suite wordt onderhouden door veel meer teams. We werken samen via een planning en organisatiestructuur die lijkt op het agile model van Spotify.

Wij geloven in "you built it, you run it". Als je na een paar maanden ingewerkt bent, vragen we je om mee te draaien in de oproepdienst. Eens in de ±7 weken ben jij de eindbaas als het gaat om vragen en verstoringen.

We werken samen aan één project tegelijk in iteraties van 2 weken. Naast de hoofdprojecten werkt elk teamlid aan zijn of haar fancy: zoals Docker deployments, data science, debatteren over de voordelen van bronzen matrijsplaten bij het extruderen van gedroogde pasta, etc.

Functievereisten

Vereiste ervaringen en skills


  • Enkele jaren ervaring in Ruby ontwikkeling: design patterns voor grote Rails applicaties, geautomatiseerd testen en SQL optimalisaties zijn voor jou vanzelfsprekend.
  • Ervaring met het leiden van software engineering projecten
  • Groenlo minstens 1 dag per week
  • Wanneer je bent ingewerkt, sluit je aan bij de on-call rotatie waarbij je één op de ±7 weken zorgt dat het product optimaal presteert
  • Agile / Iteratieve aanpak van onderzoek/ontwikkeling/projectmanagement
  • Je spreekt vloeiend Engels, Nederlands is een pre
  • Kennis van de Nederlandse gezondheidszorg

Aanbod

Ons aanbod


Wij geloven er in dat onze medewerkers de beste versie van zichzelf kunnen zijn, als wij ze voorzien in de beste werkomgeving. Nedap zorgt ervoor dat je alles krijgt wat je nodig hebt om je functie op de beste manier uit te oefenen. Dat betekent dat je, naast goede arbeidsvoorwaarden, de vrijheid krijgt om je tijd zo in te richten als je zelf nodig acht.   


Wat jij krijgt als Software Engineer: 


  • Een dertiende maand, winstdeling en een aantrekkelijk pensioen; 
  • Een goede werk/prive balans. Zo ben je verantwoordelijk voor je eigen werktijden en vakantiedagen. Niemand houdt dit bij, we vertrouwen hierbij op jouw eigen verantwoordelijkheid;  
  • We investeren in jouw ontwikkeling! Naast ons uitgebreide introductieprogramma en persoonlijk ontwikkelingstraject, kijken we graag met jou mee naar jouw potentieel.

Bedrijfsprofiel Nedap

Organisatieomschijving


Over Nedap


Wij zijn Nedap. Techbedrijf met mensenkennis. Gevestigd op een geweldige campus in Groenlo. Waar meer dan 700 specialisten op vakgebieden als design, engineering, software development, finance, HRM, projectmanagement, marketing en sales werken aan de ontwikkeling van nieuwe technologie. Technologie die mensen helpt om productiever en succesvoller te zijn in hun werk.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de werkgever. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111