Front end Developer

“Technology for Life is waar Nedap in gelooft. Zij zoeken naar zinvolle verbindingen tussen mensen en hen softwareoplossingen. De Caren-oplossing is gebouwd voor klanten en hun dierbaren, zodat ze kunnen samenwerken met zorgprofessionals.”

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
12-4-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als Frontend Developer werk je mee aan het bouwen van een een fijne en toegankelijke interface voor de Caren oplossing. Ons doel is om cliënten, hun naasten en de zorgorganisaties de mogelijkheid te bieden om nauw samen te werken en daarmee de gezondheid van de cliënten te verbeteren. Daarnaast streven we naar verbetering van zorgprocessen door zorgorganisaties te stimuleren zo transparant mogelijk te zijn en alle beschikbare medische informatie aan cliënten en hun netwerk aan te bieden.


Jouw team

Deze functie maakt deel uit van het Caren team. Het team bestaat uit zowel ontwikkelaars als het support team. Samen zijn ze verantwoordelijk voor het bieden van de beste ervaring aan de gebruikers. Ze werken nauw samen, stellen ieders mening op prijs en vinden het fijn als mensen hun mening geven en constructief van gedachten wisselen. Hoewel ze deel uitmaken van een grotere groep, streven ze naar een meer agile startup-mentaliteit binnen het team. Het team werkt snel, op een gelijkmatig tempo en stapsgewijs.


Mensen noemen ze misschien een beetje eigenwijs, maar ze hebben hun principes en meningen over hoe ze dingen willen doen. Het team maakt graag kennis met de mens achter de collega. Samen met het team bepaal je de toekomst van het Caren product. Team Caren bouwt zelf een ontwikkel roadmap en maakt hun eigen plannen voor de toekomst. Het team is trots op het bouwen van de best mogelijke, meest stabiele en snelste applicatie op de markt.

Functievereisten

Je bent betrokken en niet bang om te innoveren en samen tot de beste oplossing te komen. Je bent nauwkeurig en houdt van continu leren.


We bouwen voort op de Ruby on Rails 7 basis met behulp van Turbo en Stimulus. We bouwen graag een zogenaamde grote monoliet, met behulp van HTML over the wire en web-sockets.


Wij zoeken iemand met:

 • Meer dan 3 jaar ervaring in het ontwikkelen van responsive frontends.
 • Ervaring met HTML, (Sassy) CSS en JavaScript.
 • Een duidelijk beeld over het opbouwen van een gestructureerde, onderhoudbare codebase.
 • Kennis over toegankelijkheid.
 • Gevoel voor design en affiniteit met UX.
 • Affiniteit met mobile-first bouwen.
 • Een "Dat heb ik nog nooit geprobeerd, dus ik denk dat ik dat zeker moet kunnen" mentaliteit.

Aanbod

 • We houden geen verlof en werktijden bij voor onze collega's. Deze verantwoordelijkheid ligt bij je zelf en je bepaalt dit zelf in overleg met je collega's. Voor ons is de work/ life balance binnen Nedap heel belangrijk;
 • Salaris;
 • Vakantiegeld;
 • Een 13e maand;
 • Een winstdelingsregeling;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Een Macbook of Windows laptop;
 • Maar bovenal investeren we in jouw ontwikkeling! Nedap kent geen potjes voor jouw ontwikkeling. Naast ons uitgebreide introductieprogramma en persoonlijk ontwikkelingstraject, kijken we graag met jou mee naar jouw potentieel.

Bedrijfsprofiel Nedap

Nedap Healthcare is een groeiende familie van creatievelingen, ontwikkelaars en zorgspecialisten. Wij zijn er voor mensen in de zorg. Zowel voor de zorgprofessional als voor de cliënt, patiënt en diens omgeving. We geloven dat mensen samen de zorg beter maken. Door mensen, kennis en technologie met elkaar te verbinden ontstaan er (software) oplossingen waarmee wij een blijvende bijdrage leveren aan de zorg in Nederland. Eenvoud, eigen regie en nauwe samenwerking met de markt staan hierbij altijd centraal.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Nedap. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Parallelweg 2
7141 DC Groenlo
+31 544 471 111