Plaatwerker/Voorbewerker

Ter versterking van het team van ASN Munsterhuis Enschede zoeken wij een parttime: Plaatwerker/Voorbewerker (M/V)

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
24-5-2023
Aantal uur
35
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Functie

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een plaatwerker die waar nodig ook kan worden ingezet als voorbewerker. Het gaat om een parttime functie met uiteenlopende taken. Dit vraagt om de nodige flexibiliteit.

In jouw functie als plaatwerker ben je verantwoordelijk voor het herstellen van autoschade. Ervaring met plaatwerken, lassen en het richten van personenauto’s en lichte bedrijfswagens is vereist. Je kunt goed overweg met de nieuwste apparatuur. Voor jou is zelfstandig werken geen enkele uitdaging. Als je ervaring hebt met aluminium dan is dit zeker een pré.


Samen met collega’s ben je verantwoordelijk voor werkzaamheden op het gebied van voorbewerking. Denk hierbij aan:

  • Het schuren en voorbewerken van voertuigen;
  • Het schuren en plamuren van beschadigingen;
  • De voorbereiding van de spuitwerkzaamheden (waaronder: het afplakken en het stofvrij maken).

Functievereisten

Functie-eisen

Je beschikt over commercieel inzicht, ziet kansen en weet deze om te zetten in betaalde activiteiten. Dit doe je op een natuurlijke en eerlijke wijze. Je vindt het belangrijk om kwaliteit te leveren en probeert de verwachting van de klant altijd meer dan waar te maken.

Je hebt een MBO-opleiding afgerond (of je volgt deze nog) in de richting van 1e schadehersteller. Je bent werkzaam geweest in een vergelijkbare functie waardoor je enige ervaring hebt. Je bent zowel communicatief vaardig als representatief. Je geeft niet snel op, neemt je verantwoordelijkheid en weet anderen te overtuigen. Daarnaast werk je met plezier in teamverband.

Aanbod

Ons aanbod

  • Een parttime of fulltime dienstverband op basis van 32-38 uur per week;
  • Een functie bij een vooruitstrevend schadeherstelbedrijf dat onderdeel is van een toonaangevende Nederlandse schadegroep (ASN);
  • Een prettige werkplek binnen een ambitieus team;
  • Een passend loon en ruimte om door te groeien;
  • ASN Munsterhuis Enschede is een merk-erkend schadeherstelbedrijf van Renault, Dacia, Jaguar, Land Rover en Ferrari;
  • Je krijgt opleidingen om jouw kennis en vaardigheden up-to-date te houden.

Bedrijfsprofiel Munsterhuis Sportscars

Organisatieomschijving

ASN Munsterhuis Enschede is een allround specialist in schadeherstel van personenauto’s en bestelwagens en maakt deel uit van de Munsterhuis Groep. Binnen het bedrijf wordt er met zeer geavanceerde gereedschappen en moderne apparatuur gewerkt. Hierdoor kunnen de nieuwste technieken worden aangeboden op het gebied van schadeherstel.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de werkgever. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Goudstraat 31 – 49
7554 NG Hengelo
074 – 25 55 370