Automonteur Renault Dacia

Wij zoeken ter versterking voor het team van Munsterhuis hun Renault vestiging te Hengelo een fulltime Automonteur Renault & Dacia (M/V).

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
24-5-2023
Aantal uur
38
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Functie

Je taken bestaan voornamelijk uit het repareren en onderhouden van auto’s van voornamelijk de merken Renault & Dacia. Je bent in staat om op een effectieve wijze storingen en mankementen te traceren en van hier uit goede diagnoses te stellen. Tevens ben je commercieel ingesteld en kunt een goed en eerlijk advies uitbrengen v.w.b. het benodigde onderhoud van de auto.

Functievereisten

Wij vragen

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega met het diploma 1e automonteur of 2e automonteur (of je bent hiervoor in opleiding).

  • Je hebt minimaal een MBO werk- en denkniveau.
  • Je bent leergierig en wilt je middels scholing en trainingen verder ontwikkelen in je vakgebied.
  • Je bent communicatief sterk, klantgericht en hebt een groot kwaliteitsbewustzijn.
  • Je kunt zowel zelfstandig werken als in teamverband.
  • Je bent representatief en woonachtig in Twente en vanzelfsprekend in het bezit van een geldig rijbewijs (B).
  • De vacature betreft een fulltime functie met een wekelijkse arbeidsduur van 38 uur.

Aanbod

Ons aanbod

Wij bieden je een veelzijdige baan in een groeiende en gezonde organisatie met een prettige werksfeer. Munsterhuis biedt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en er zijn volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Bij geschiktheid is doorgroei binnen onze organisatie altijd mogelijk!

Bedrijfsprofiel Munsterhuis Sportscars

Organisatieomschijving

Munsterhuis is al meer dan 50 jaar actief in de autobranche. In 1962 startte Frans Munsterhuis senior op de boerderij van zijn vader een schadeherstelbedrijf in Saasveld, Enschede. Twee jaar later werd Autobedrijf Frans Munsterhuis officieel dealer van Renault. Al snel volgden vestigingen in Oldenzaal, Almelo en Enschede, evenals het dealerschap voor andere merken. In 1997 namen Frans en Jochen Munsterhuis de leiding van hun vader over.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de werkgever. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Goudstraat 31 – 49
7554 NG Hengelo
074 – 25 55 370