Projectleider

Morskieft Ontwerpers is op zoek naar een Projectleider. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
22-3-2024
Aantal uur
28
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

De ruggengraat van onze organisatie

Wij zijn op zoek naar een projectleider die enthousiast wordt van complexe, creatieve trajecten. Een teamplayer die weet hoe belangrijk het goed begeleiden van opdrachten is. Iemand die weet hoe je relaties opbouwt én onderhoudt met onze diverse, mooie opdrachtgevers!


Voor onze opdrachtgevers ben jij organisatorisch in de lead. Daarbij vorm je altijd een team met een hoofd-creatief. In dit team ben jij verantwoordelijk voor alle organisatorische zaken. Je weet creativiteit op waarde te schatten, dit te vertalen naar een projectplan, passende offerte, haalbare planning en hebt een goed beeld van budget gedurende het proces.


Het aansturen van het creatieve team, communiceren met opdrachtgevers en leveranciers, hoort bij je primaire taken. Net als het sturen op deadlines. Je vindt het leuk om naar opdrachtgevers toe te gaan, ze pro-actief te benaderen en bent daarmee een belangrijke schakel voor Morskieft Ontwerpers.


Je hebt kennis van zowel digitale- als identiteitsprocessen en kan dit soort projecten van A tot Z begeleiden. Je weet de belangen van iedereen op een prettige, maar duidelijke manier te behartigen. Daarbij staat een goed klantcontact altijd voorop! Je denkt in oplossingen en je weet mensen te motiveren. Zij vinden het op hun beurt leuk om met en voor je te werken.


Kortom, je kunt je verdiepen in uiteenlopende opdrachten, je bent communicatief,klantgericht, stressbestendig, enthousiast en pro-actief!

Functievereisten

Wees niet bang om te reageren als je niet alle punten kunt afvinken. Wij vinden de persoon en jouw talenten namelijk belangrijker dan onderstaande wensenlijst.

 • HBO werk- en denkniveau
 • Ervaring als projectleider in de communicatie/designbranche
 • Kennis van digitale- en identiteitstrajecten
 • Je houdt overzicht en weet deze op een goede manier aan klant- en Morskieft Ontwerpers zijde te coördineren
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (in woord en schrift)
 • Kennis van planningssoftware Gripp is een pré
 • Je hebt creatief denkvermogen, kunt je inleven in de klant en weet hen te verrassen

Aanbod

 • Werken in een creatieve en dynamische werkomgeving met geweldige projecten
 • Verantwoordelijkheid voor projecten van begin tot eind
 • Werken binnen een jong, enthousiast team
 • Een open werkplek, met inspirerend uitzicht in het hart van Oost-Nederland
 • Je kunt jezelf blijven ontwikkelen door het volgen van externe trainingen of het bezoeken van bijvoorbeeld conferenties
 • Vele sportieve uitdagingen, borrels, boottochtjes, golf clinics, musea bezoeken, etc. die we als team ondernemen
 • En niet geheel onbelangrijk… een goed salaris met 25 vakantiedagen, pensioenregeling en een laptop zodat jij je werk goed kunt doen!
 • Salarisindicatie €2500 - €4500

Bedrijfsprofiel Morskieft Ontwerpers

Bij Morskieft Ontwerpers is design onze core business. Met ons team van ontwerpers, strategen en developers werken we iedere dag aan strategische identiteiten. We bouwen aan merken die het verschil maken en betekenis hebben voor de wereld om ons heen. Dat kan in de tech, zorg, sport, cultuur, onderwijs of bouw zijn. Die afwisseling maakt dat we onszelf én onze klanten blijven uitdagen. Ben jij degene die de lat nog hoger legt dan wij?

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Previder. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie