Monteur Mechatronica

Heb jij ervaring als monteur mechatronica  en wil je werken in een groeiende, innoverende en nuchtere organisatie? Vind je het leuk om afwisselend werk te doen, kom dan werken bij Morselt Watertechniek.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
4-3-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als monteur Mechatronica bij Morselt Watertechniek is jouw baan enorm veelzijdig.


Je bent voornamelijk aan het werk met infra projecten en onderhoud. Dit betekent dat je spoelklepsystemen, afsluiters en luiken monteert maar ook onderhoud uitvoert en storingen oplost.


In de werkplaats in Borne bereid je de montages voor en op locatie monteer je de onderdelen bij de klant. Incidenteel horen magazijnwerkzaamheden bij deze functie.


Indien nodig help je ook mee aan de waterzuiveringsprojecten voor de industrie. Deze beginnen met assembleren in de werkplaats. Jouw werk stopt niet als het de werkplaats verlaten heeft, want op locatie zorg jij voor de montage. Jij monteert alle onderdelen ter plaatse en sluit water, perslucht en elektrische bekabeling aan in de besturingskast en zorgt mede voor de inbedrijfstelling van de installaties. Mocht er een keer een storing zijn? Ook dan weet jij de juiste service te verlenen!


Kortom, een afwisselende en uitdagende functie bij een groeiende club!

Functievereisten

 • afgeronde MBO-4 opleiding (Mechatronica of elektrotechniek)
 • nuchter, representatief en sociaal
 • communicatief vaardig in het Nederlands (en Duits is een pr├ę)
 • bereidheid om af en toe te monteren in West-Europa (omliggende landen)
 • In het bezit van Rijbewijs B, eventueel met E of de bereidheid dit te halen
 • In het bezit van VCA basis of VCA Vol, of de bereidheid dit te halen

Aanbod

 • Morselt volgt de CAO Hibin
 • marktconform salaris obv leeftijd en ervaring (overuren uitbetaald of tijd voor tijd)
 • 25 vrije dagen + 12 ATV
 • Reiskostenvergoeding woon-werkverkeer
 • goede pensioenregeling bij Allianz (2/3 deel door werkgever betaald)
 • regelmatig personeelsuitjes en een gezellige vrijdagmiddagborrel

Bedrijfsprofiel Morselt Watertechniek

Morselt Watertechniek (onderdeel van de Duitse Spaleck Group) is als specialist al bijna 30 jaar werkzaam in afvalwaterbehandelingsinstallaties en water technische componenten. Door middel van nieuwe technologie├źn en doelgerichte oplossingen maken zij met enkele unieke gepatenteerde technische installaties van afvalwater weer schoon water. Met haar eigen specifieke zuiveringsmethoden en flexibele productiemethoden weet Morselt Watertechniek uitstekend in te spelen op de wisselende wensen van klanten. Er vinden voortdurend aanpassingen in het productenaanbod plaats, waarbij er voor elke klant een maatwerkoplossing gerealiseerd kan worden. De engineering van deze producten vindt plaats in Borne. Hier bevinden zich naast sales, de eigen elektromechanische werkplaats, geautomatiseerde systemen en transport- en montagefaciliteiten, evenals hun serviceafdeling.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Morselt Watertechniek. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.


Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Gildestraat 12
7622 AC BORNE
074 - 266 11 66