Support Specialist

“Als Support Specialist is het elke dag weer een leuke uitdaging om de meest uiteenlopende vragen van ondernemers te beantwoorden. " Over btw, facturen, koppelingen of over de nieuwe innovatie waarbij MoneyBird zelf betaalrekeningen aanbieden. Die informatie bieden ze op verschillende manieren aan: per mail, live sessies of in de kennisbank.” Gladys, Support Specialist.

Om het groeiende aantal ondernemers persoonlijk te kunnen blijven helpen, zijn zij op zoek naar jou als nieuwe Support Specialist!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-11-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Een dag uit het leven van een Support Specialist bij Moneybird

Jij hebt als Support Specialist een gevarieerde werkomgeving. De dag begint met het opstarten van Slack; ons chatprogramma en Freshdesk; onze support tool. Je scant de kanalen #planning en #support in Slack om te kijken of er belangrijke zaken zijn die je moet weten. Daarna duik je in Freshdesk om vragen van de ondernemers te beantwoorden. Om half 10 bespreek je tijdens het supporters koffiemoment de urgente vragen en de planning van die dag. Dit kan vanuit huis of op het Moneybird kantoor, onder het genot van een kop versgemalen koffie.


Naast je reguliere taken waarin je de vragen van de ondernemer beantwoordt, krijg je de kans om een unieke rol te vervullen binnen Moneybird. Zo kan je deelnemen aan een project waar je met andere Moneybird collega’s werkt aan een nieuwe feature. Omdat jij de ogen en oren bent van de Moneybird gebruiker weet jij wat een gebruiker nodig heeft. Of je kiest ervoor om je te specialiseren binnen een bepaald onderdeel van support.


De ondernemer stelt aan ons vragen over onder meer de Moneybird betaalrekening en hun boekhouding. Maar je hoeft niet bang te zijn dat je de hele dag dezelfde vragen moet beantwoorden. De vragen variëren van 'Ik wil de huisstijl van mijn offerte aanpassen, hoe doe ik dit?' tot 'Ik zie €150,- op de balans openstaande posten, waar komt dit bedrag vandaan?, tot hoe kan ik de nieuwe Moneybird betaalrekening openen'. Omdat wij bij Moneybird geen telefonische ondersteuning bieden 

Functievereisten

Wat breng je mee naar Moneybird?

  • Jij hebt ruime ervaring met klantenservice en weet precies hoe jij een klant blij maakt.
  • Ervaring in de financiële dienstverlening is een pré.
  • Affiniteit met financiële producten.
  • Persoonlijk en klantgericht antwoord geven op vragen zit in jouw DNA.
  • Je hebt een vlotte pen en je beheersing van de Nederlandse taal is uitstekend
  • (Engels is een pré).
  • Je hebt een leergierige houding en HBO werk- en denkniveau.
  • Je hebt gevoel voor techniek en kunt goed met online tools overweg .

Aanbod

Je hebt ongetwijfeld nu al een leuke baan, maar we vertellen je graag waarom wij iedere dag met plezier aan de slag gaan:

  • Vrijheid: Binnen het supportteam maken jullie onderling werkafspraken en zorgen jullie voor de beste aanpak. Moneybird voelt als je eigen onderneming. Dit is misschien ook wel één van de redenen dat wij dit jaar op de 3e plek zijn geëindigd van Great Place to Work.
  • Impact: Loopt een ondernemer tegen een probleem aan? Je zorgt ervoor dat dit probleem wordt verholpen, alleen of samen met een collega. Wil je alvast kennismaken met je toekomstige collega’s.
  • Flexibiliteit: Wij zijn ervan overtuigd dat de vrijheid van flexibel werken ons veel oplevert. Wil jij graag deels thuis werken? Geen probleem, je krijgt de mogelijkheid om je eigen werkplek in te richten of je werkt in ons inspirerende en pas verbouwde kantoor in Roombeek.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Moneybird. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Moutlaan 35
7523 MC Enschede