Support Specialist

Moneybird is op zoek naar een Support Specialist 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-11-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Een dag uit het leven van een Support Specialist


Jij hebt als Support Specialist een gevarieerde werkomgeving waar je niet bang hoeft te zijn dat je acht uur per dag bezig bent met het beantwoorden van vragen van de Moneybird gebruikers. De dag begint met het opstarten van Slack; ons chatprogramma en Freshdesk; onze support tool. Je scant de kanalen #planning en #support in Slack om te kijken of er belangrijke zaken zijn die je moet weten. Daarna duik je in Freshdesk om vragen van de ondernemers te beantwoorden. Om half 10 bespreek je tijdens het supporters koffiemoment de urgente vragen en de planning. Dit kan vanuit huis of op het Moneybird kantoor, onder het genot van een kop versgemalen koffie.


Naast je reguliere taken krijg je de kans om een unieke rol te vervullen binnen Moneybird. Zo kan je deelnemen aan een project waar je met andere Moneybird collega’s werkt aan een nieuwe feature. Of je kiest ervoor om je te specialiseren binnen een bepaald onderdeel van support. Omdat jij de ogen en oren bent van de Moneybird gebruiker weet jij duidelijk aan te geven wat de gebruiker nodig heeft. De ondernemer stelt aan ons vragen over onder meer de Moneybird betaalrekening en hun boekhouding. Maar je hoeft niet bang te zijn dat je de hele dag dezelfde vragen moet beantwoorden. De vragen variëren van 'Ik wil de huisstijl van mijn offerte aanpassen, hoe doe ik dit?' tot 'Ik zie €150,- op de balans openstaande posten, waar komt dit bedrag vandaan?, tot hoe kan ik de nieuwe Moneybird betaalrekening openen'. Omdat wij bij Moneybird geen telefonische ondersteuning bieden kunnen onze klanten alleen per e-mail een vraag stellen.

Functievereisten

  • Jij hebt ervaring met klantenservice en weet precies hoe jij een klant blij maakt.
  • Persoonlijk en klantgericht antwoord geven op vragen zit in jouw DNA.
  • Je hebt een vlotte pen en je beheersing van de Nederlandse taal is uitstekend (Engels is een pré).
  • Je hebt een leergierige houding en HBO werk- en denkniveau.
  • Ervaring in de financiële dienstverlening is een pré
  • Je hebt gevoel voor techniek en kunt goed met online tools overweg 

Aanbod

  • Vrijheid: Binnen het supportteam maken jullie onderling werkafspraken en zorgen jullie voor de beste aanpak. Moneybird voelt als je eigen onderneming. Dit is misschien ook wel één van de redenen dat wij dit jaar op de 3e plek zijn geëindigd van Great Place to Work.
  • Impact: Zie je vaak dezelfde vraag binnenkomen? Je kunt dan zelf of samen met een collega een pitch schrijven om deze feature toe te voegen of te verbeteren of je specialiseren in een specifiek support specialisme.
  • Flexibiliteit: Wij zijn ervan overtuigd dat de vrijheid van flexibel werken ons veel oplevert. Wil jij graag deels thuis werken? Geen probleem, je krijgt de mogelijkheid om je eigen werkplek in te richten of je werkt in ons inspirerende en pas verbouwde kantoor in Roombeek.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Moneybird. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Moutlaan 35
7523 MC Enschede