Senior category manager IT

Menzis is op zoek naar een Senior category manager IT. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
22-8-2022
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als senior category manager ben je verantwoordelijk voor het inkoopproces van de productgroep IT. Hieronder valt onder andere infrastructuur, hardware en software. Je begeleidt inkooptrajecten en maakt categoryplannen op strategisch niveau. Je hanteert een procesmatige aanpak, zodat het eindresultaat bijdraagt aan de doelstellingen van de budgethouders.


Bij de uitvoering van de sourcingtrajecten werk je nauw samen met de contract- en leveranciersmanager. Je weet wie jouw stakeholders zijn en managet deze relaties zorgvuldig om klantenbinding en klanttevredenheid te realiseren.

Je bent, zowel intern als extern, een van de gezichten van de afdeling Inkoop en draagt daarbij onze visie op overtuigende wijze uit. Je werkt nauw samen met je collega-vakspecialisten en bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van jouw vakgebied binnen Menzis.

Functievereisten

  • HBO-opleiding in de richting van bedrijfskunde of bedrijfseconomie.
  • minimaal 5 jaar ervaring op het gebied van inkoop.
  • advanced inkoopopleiding, NEVI 2 of vergelijkbaar is een pre.
  • ervaring met project- en verandermanagement.
  • ervaring als strategisch sparringpartner.
  • je bent innovatief en doortastend.

Aanbod

We bieden je een afwisselende baan in een hybride werkomgeving. We werken zowel vanuit huis als op kantoor. Samenwerking, flexibiliteit en leefkracht vinden we belangrijk. Leefkracht gaat over de positieve kracht van gezond leven, zodat je de dingen kunt doen die voor jou belangrijk zijn. Menzis faciliteert verschillende mogelijkheden om je leefkracht te versterken. Zo hebben we het gezondheidsprogramma SamenGezond, in een omgeving die speciaal voor medewerkers is ontwikkeld. Natuurlijk krijg je ook een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket met een vaste eindejaarsuitkering en goede studiefaciliteiten. Bovendien kun je gebruikmaken van de collectieve zorgverzekering (met korting op de basisverzekering en de aanvullende verzekeringen), voordelig sporten bij een aantal geselecteerde fitnesscentra en kennen we een mooie sabbaticalregeling. De functie is gewaardeerd in schaal 11 van de CAO voor Zorgverzekeraars (maximaal € 5.797,- bruto per maand voor 36 uur per week).

Bedrijfsprofiel Menzis

De afdeling Inkoop is onderdeel van het cluster Bedrijfsdiensten & Control en verantwoordelijk voor het integrale inkoopproces van alle niet-zorggerelateerde producten en diensten van Menzis. Denk aan marketing, facility services, flexibele arbeid, ICT en advies & dienstverlening. Het team bestaat uit een manager Inkoop, ondersteuning Inkoop, category managers en contract- en leveranciersmanagers.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Menzis. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

De Ruyterlaan 25
7511 JH ENSCHEDE
088 222 40 00