Physician Assistant Longgeneeskunde

MST is op zoek naar een Physician Assistant Longgeneeskunde

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
30-5-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
16-6-2024
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Je zult werkzaam zijn binnen de klinische afdeling Longgeneeskunde waar de werkzaamheden bestaan uit het zelfstandig doen van visite, deelname aan het multidisciplinair overleg en het voeren van gesprekken met patiënten en familie. Op de afdeling werk je samen met de verpleegkundigen, een collega physician assistant en een van de arts-assistenten en word je gesuperviseerd door een longarts. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om mee te werken aan kwaliteitsverbetering en innovatie waarbij er voldoende ruimte zal zijn voor eigen initiatieven.

Functievereisten

  • Je hebt een diploma tot master physician assistant.
  • Je hebt bij voorkeur ervaring binnen de Longgeneeskunde.
  • Je levert een bijdrage aan het beleid in multidisciplinaire samenwerking.
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en je kan kennis overdragen op verschillende niveaus.
  • Je hebt een hoge mate van eigen initiatief, zelfstandigheid en stressbestendigheid.
  • Je bent flexibel, nieuwsgierig en je kunt je leerbaar opstellen.

Aanbod

Arbeidsovereenkomst: een arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor de duur van 1 jaar. Kandidaten met een dienstverband voor onbepaalde tijd bij MST, behouden dit vaste dienstverband.

Arbeidstijd: 32 tot 36 uur per week

Salaris: conform cao ziekenhuizen FWG 60 maximaal € 5.212 op basis van een 36-urige werkweek.


Daarnaast biedt MST prima overige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een vakantietoeslag van 8,33% en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Ook krijg je toegang tot het platform Good Habitz waardoor je jezelf kunt blijven ontwikkelen met diverse workshops en trainingen. De personeelsvereniging organiseert veel activiteiten en onze medewerkers hebben toegang tot het MST vitaliteitsportaal, waar we je onder andere tips geven om fit te blijven in de nacht. Ook kun je je inschrijven voor leuke en sportieve activiteiten.

MST is goed bereikbaar: het (bus) station ligt op een loopafstand van slechts 10 minuten.

Bedrijfsprofiel Medisch Spectrum Twente

Werken bij Medisch Spectrum Twente (MST) is werken in één van de grootste topklinische ziekenhuizen in Nederland. Samen met ongeveer 3.800 collega’s werk je vóór en met patiënten in een gastvrije, hoogwaardige en veilige omgeving. MST streeft er naar om medewerkers een prettige werkomgeving te bieden en hen te stimuleren zich verder te ontwikkelen.


De afdeling

Binnen de Longgeneeskunde werken 8 longartsen, 1 longfysioloog en gemiddeld 10 arts-assistenten, waarvan ongeveer de helft in opleiding is tot longarts. Daarnaast verzorgen we de opleiding van co-assistenten en technisch geneeskunde studenten. Er zijn 5 verpleegkundig specialisten op de polikliniek werkzaam (obstructieve longziekten en oncologie), 2 casemanagers oncologie, 2 longverpleegkundigen, een technisch geneeskundige en een physician assistant voor de kliniek. De polikliniek heeft een longfunctieafdeling, een eigen behandelkamer, een Stoppen met Roken poli, een Slaapcentrum en een wetenschappelijk onderzoeksbureau. Er is een nauwe samenwerking tussen de diverse disciplines.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van MST. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Koningsplein 1
7512 KZ ENSCHEDE
053 - 4872 000