Spoedeisende Hulparts

MST is op zoek naar een Spoedeisende Hulparts

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
13-2-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
30-6-2024
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Wij zoeken enthousiaste collega’s die samen met ons de SEH vakgroep en de afdeling serieus vorm en inhoud willen geven, waarbij enige humor zeer gewaardeerd wordt. Op onze SEH ben jij de spil in het team met goede communicatieve vaardigheden, zowel intercollegiaal als naar patiënten. Hart voor de patiënt staat altijd bovenaan. Je gaat werken in een level 1 Traumacentrum/STZ met een zeer gevarieerde patientenpopulatie. Je krijgt te maken met zowel patienten van het nuchtere Twentse platteland als internationale studenten uit de stad en veel Deutsche Freunden van net over de grens.


Naast de vanzelfsprekende werkzaamheden als direct patiëntencontact, supervisie van ANIOS en een coördinerende rol binnen het team op de werkvloer, participeer je ook actief in ziekenhuisbrede commissies. Onderwijs aan ANIOS, verpleegkundigen en ketenpartners is daarnaast ook een belangrijk onderdeel van je werk. PSA wordt zelfstandig door jou als SEH-arts verricht, alsook point-of-care echografie met ons eigen echoapparaat. Jij bent die SEH-arts die onze groep helpt uitbouwen tot een volwaardige vakgroep!

Functievereisten

Wij zoeken Spoedeisende Hulpartsen die zich actief opstellen in de vakgroep en binnen ons ziekenhuis. SEH-artsen in opleiding, die aan het eind van hun opleiding zijn nodigen wij ook van harte uit om contact met ons op te nemen.

Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt standaard onderdeel uit van de aanstellingsprocedure, een ontwikkelassessment behoort tot de mogelijkheden.

Aanbod

Als Spoedeisende Hulparts bent je in loondienst van MST, volwaardig lid van de medische staf en zijn de arbeidsvoorwaarden conform AMS met toeslag voor diensten in cyclisch rooster. Een aanstelling in deeltijd is zeker mogelijk.


Je hebt bij MST als Spoedeisende Hulparts een leuke en uitdagende baan in een prettige vakgroep die een duidelijk doel voor ogen heeft met betrekking tot de acute zorg in de regio. Daarnaast is er ruim voldoende gelegenheid om jezelf verder te ontwikkelen zoals deelname aan (landelijke) commissies, instructeurschap bij relevante cursussen etc.

Bedrijfsprofiel Medisch Spectrum Twente

Op de SEH van MST zien we ongeveer 30.000 patiënten per jaar. Alle specialismen zijn vertegenwoordigd en alle specialistische (soms tertiare) zorg wordt binnen ons ziekenhuis aangeboden (behoudens kinder-intensive care). MST is aangemerkt als level 1 Traumacentrum en beschikt over een level 3 Intensive Care. Voor de meeste specialisaties bestaat in MST de (deel)opleiding, wat zich ondermeer vertaalt naar intensieve samenwerking op de SEH. Het ziekenhuis heeft een sterke regio functie zelfs ook voor een deel van Duitsland. Momenteel hebben wij niet de bevoegdheid voor de opleiding tot Spoedeisende Hulparts, maar hopen dit in de toekomst zeker op te mogen zetten. Wetenschappelijk onderzoek staat hoog op de agenda van MST en daartoe is er o.a. een zeer goede relatie met de Universiteit Twente.


Samen met de stafleden SEH-artsen is een groep enthousiaste ANIOS werkzaam op de SEH. In 2016 zijn wij verhuisd naar een nieuw ziekenhuis met een nieuwe en ruim opgezette moderne SEH. Er zijn 22 bewaakte behandelplekken, waaronder twee grote volledig uitgerustte traumakamers, twee ruime acute kamers en een decontaminatieunit. Op de SEH bevindt zich daarnaast ook een CT-scan. De huisartsenpost deelt een gezamenlijke ingang met onze SEH (Spoedpost Enschede), wat er o.a. voor zorgt dat we een zeer laag percentage zelfverwijzers hebben en dus onze expertise kunnen inzetten voor patienten die echte SEH-zorg nodig hebben. Alle SEH-artsen hebben daarnaast een actieve taak in diverse ziekenhuisbrede en ook landelijke commissies en/of zijn instructeur bij een landelijke cursus.

Één van onze vakgroepleden is Medisch Manager bij de regionale ambulancedienst.


Naast deze vakinhoudelijke uitdagingen is het ook een enorm voorrecht om in het Twentse land te mogen wonen en werken. Er is een mooie afwisseling tussen uitgestrekt glooiend platteland, afgewisseld met rustige dorpen, maar ook met een grote jonge studentenstad als Enschede. Via de snelwegen A35/A1 en spoorwegen is er een directe snelle ontsluiting naar de rest van Nederland, met Duitse vliegvelden op korte afstand, mocht je toch de prachtige regio even uit willen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van MST. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Koningsplein 1
7512 KZ ENSCHEDE
053 - 4872 000