Recovery Verpleegkundige

MST is op zoek naar een Recovery Verpleegkundige.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
13-2-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
30-6-2024
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als Recovery verpleegkundige heb je een unieke baan waarin je afwisselend werkzaam bent op de afdeling. Je verricht o.a. zelfstandig diverse (complexe) verpleegtechnische handelingen en daarnaast diverse taken op de Holding. De ene dag werk je op de Holding waar je patiënten fysiek en mentaal voorbereidt op hun ingreep. De andere dag bewaak en ondersteun je de vitale functies van een instabiele patiënt op de Recovery na een hoog complexe ingreep. Jij houdt de patiënten nauwlettend in de gaten en je grijpt vroegtijdig in bij eventuele complicaties. Kortom, elke dag is anders.

Functievereisten

 • Je hebt een afgeronde opleiding tot HBO-V of A-verpleegkundige aangevuld met Recovery verpleegkundige diploma
 • bereidheid tot het draaien van avond-, nacht en weekenddiensten;
 • je bent stressbestendig;
 • je hebt een collegiale en flexibele instelling;
 • je komt terecht op een werkplek vol afwisseling;
 • je brengt enthousiasme en loyaliteit mee;
 • je bent een echte teamplayer.

Aanbod

 • een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
 • arbeidstijd: minimaal 24 uur per week
 • een salaris volgens de CAO ziekenhuizen FWG 55 (maximaal € 4611,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek);
 • MST biedt je uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 8.33% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering, flexibele arbeidstijden, opbouw PLB-uren en een uitgebreide pensioenvoorziening;
 • ruimte om jouw kennis en ervaring in te zetten, waarbij we je ook stimuleren om je te blijven ontwikkelen. Binnen MST kennen we uitstekende opleidingsmogelijkheden;

Bedrijfsprofiel Medisch Spectrum Twente

Werken bij Medisch Spectrum Twente (MST) is werken in één van de grootste topklinische ziekenhuizen in Nederland. Samen met 3.800 collega’s werk je vóór en met patiënten in een gastvrije, hoogwaardige en veilige omgeving. MST streeft er naar om medewerkers een prettige werkomgeving te bieden en hen te stimuleren zich verder te ontwikkelen.


De afdeling

De afdeling is een innovatieve afdeling waarin het faciliteren van alle pre- en postoperatieve zorg de hoogste prioriteit heeft, er wordt hier 24 uur zorg geleverd aan patiënten. Het Algemene OK-complex beschikt over 11 OK’s en 1 Hybride OK. De Holding beschikt over 11 bedden en de Recovery over 18 bedden en 2 PACU (Post Anaesthesia Care Unit) bedden. Binnen ons team is ruimte voor open en directe communicatie met de nodige humor. Als Recovery verpleegkundige werk je nauw samen met de specialisten die werkzaam zijn op het operatiecomplex. Te denken valt aan Anesthesie, Chirurgie en alle snijdende specialismen. Uiteraard vindt er een intercollegiale samenwerking plaats met anesthesiemedewerkers, operatieassistenten en verpleegkundigen van diverse afdelingen. Je werkt met geavanceerde (medische apparatuur).

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van MST. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Koningsplein 1
7512 KZ ENSCHEDE
053 - 4872 000