ANIOS Interne Geneeskunde

MST is op zoek naar een ANIOS Interne Geneeskunde

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
16-1-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
30-6-2024
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Wil jij graag werken in een groot perifeer ziekenhuis, met onder andere een afdeling voor intensieve hematologie, uitgebreide oncologische zorg, dialysecentrum en een HIV behandelcentrum? Als ANIOS Interne Geneeskunde word je, na een inwerkperiode, ingezet bij de zorg voor patiënten in de volle breedte van het vak. Dit betekent dat je als ANIOS zorg draagt voor patiënten op verschillende afdelingen binnen het specialisme interne geneeskunde, op de acute opname afdeling en de spoedeisende hulp. Dus ben jij (bijna) klaar met de opleiding tot basisarts en wil jij kennismaken met de interne geneeskunde? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren!

Functievereisten

Een enthousiaste ANIOS met affiniteit voor de interne geneeskunde. Ook ANIOS met een voorliefde voor een ander gebied die zijn algemene kennis wil uitbreiden nodigen wij uit om te solliciteren. Beschik jij over goede communicatieve eigenschappen, ben je leergierig en heb je een flexibele houding binnen een team, dan zoeken wij jou

Aanbod

  • Een uitdagende baan met veel groeimogelijkheden
  • Een goed opleidingsklimaat met uitgebreide onderwijsmomenten
  • Korte lijnen en een informele cultuur op de werkplek
  • Gezellige uitjes met de vakgroep
  • Uitzicht op opleidingsplaats voor Interne Geneeskunde
  • Flexibel werkcontract bespreekbaar
  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Ziekenhuizen
  • Salaris conform werkervaring

Bedrijfsprofiel Medisch Spectrum Twente

Werkomgeving Werken bij Medisch Spectrum Twente (MST) is werken in één van de grootste topklinische ziekenhuizen in Nederland. Samen met 3.800 collega’s werk je vóór en met patiënten in een gastvrije, hoogwaardige en veilige omgeving. MST streeft er naar om medewerkers een prettige werkomgeving te bieden en hen te stimuleren zich verder te ontwikkelen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van MST. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Koningsplein 1
7512 KZ ENSCHEDE
053 - 4872 000