Chef de Clinique Longgeneeskunde

MST is op zoek naar een Chef de Clinique Longgeneeskunde.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-12-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Longarts die het vak in de volle breedte kan uitoefenen, met daarbij ruimte voor de verdere ontwikkeling van een eigen aandachtsgebied. De kern van je werkzaamheden omvat de polikliniek, supervisie van de afdeling en de SEH, alsmede de behandelkamer, waarbij indien gewenst het uitvoeren van EBUS/EUS mogelijk is. De bereidheid om diensten te vervullen is bespreekbaar.

Aanbod

Terwijl jij druk bent met de zorg voor onze patiënten, zorgen wij als werkgever ook goed voor jou. Als Chef de Clinique kan jij rekenen op:


  • Een dienstverband in eerste instantie voor de duur van 12 maanden;
  • Inschaling volgens de Arbeidsvoorwaardenregeling Medisch Specialisten (AMS);
  • Het landelijke gevoel van Twente in een groot perifeer ziekenhuis met hoog specialistische zorg;
  • Ruimte voor verdieping en persoonlijke ontwikkeling.

Bedrijfsprofiel Medisch Spectrum Twente

Ons ziekenhuis kenmerkt zich door de omvang en status als een groot STZ ziekenhuis. Als onderdeel van de Santeon groep staan we bekend als een vooraanstaand medisch centrum. Werken bij MST betekent deel uitmaken van een van de grootste topklinische ziekenhuizen in Nederland.


Met drie locaties zijn we altijd toegankelijk en biedt het een scala aan zorg, variërend van basiszorg tot gespecialiseerde behandelingen. Als medewerker binnen MST draag je bij aan het verlenen van hoogwaardige zorg en ben je betrokken bij zowel algemene, als gespecialiseerde medische dienstverlening.


Het werken op de afdeling Longgeneeskunde is dynamisch en multidisciplinair. Met een team van 8 Longartsen en een Longfysioloog, ondersteund door een Technisch Geneeskundige, meerdere Physician Assistants/Verpleegkundig Specialisten en Longverpleegkundigen, streven we naar hoogwaardige zorg op het gebied van longgezondheid. Er heerst op de afdeling een goed leerklimaat, wij bieden de opleiding tot Longarts.


Binnen de maatschap zijn er diverse aandachtsgebieden, zoals oncologie, obstructieve longziekten (COPD en ernstige astma), slaapstoornissen en interstitiële longziekten. Dit zorgt voor een brede scope in de behandeling van patiënten met longaandoeningen. Binnen de aandachtsgebieden wordt, via ons eigen onderzoeksbureau, actief wetenschappelijk onderzoek uitgevoerd. Dit draagt bij aan de wetenschappelijke basis van de afdeling en de ontwikkeling van innovatieve behandelmethoden.


Ook is er een nauwe samenwerking met de Universiteit Twente, vooral op het gebied van Technische Geneeskunde. Deze samenwerking stimuleert innovatie en de toepassing van geavanceerde technologieën in de diagnostiek en behandeling van onze patiënten. Op regionaal gebied werken we veel samen met de Ziekenhuisgroep Twente (ZGT) en het Koningin Beatrix Streekziekenhuis (SKB).

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van MST. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Koningsplein 1
7512 KZ ENSCHEDE
053 - 4872 000