Data Engineer

Voor de afdeling ICT van Medisch Spectrum Twente zijn wij op zoek naar Data Engineer

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
21-4-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als Data Engineer ben jij de belangrijkste schakel in de keten om onze data tot uitvoering te brengen in het belang van onze patiënten, bezoekers en medisch specialisten. Je houdt je bezig met het ontwikkelen en onderhouden van optimale data pipelines en andere (ETL) processen. Je haalt data op, transformeert, valideert en schoont deze op om de voldoen aan functionele en non-functionele eisen.


Jij gaat zelf met je MST collega’s in gesprek om de behoefte uit te vragen en de verwachtingen af te stemmen. Hoe zit het met de wachttijden op een bepaalde afdeling en hoe kunnen we dit beter spreiden of optimaliseren. Daarnaast zorg jij voor overzicht in onze databases en ben je perfect in staat om deze data om te zetten naar grafieken en aantrekkelijke visuals.

Je werkt samen met de andere Santeon ziekenhuizen, maar ook regionaal zoek je de samenwerking op. Denk hierbij aan de Verpleging- en verzorgingstehuizen, apotheken en de andere ziekenhuizen in de regio.

Functievereisten

Je maakt graag impact met de nieuwste technologieën en gebruikt deze om grote hoeveelheden data te verzamelen, op te slaan en te analyseren. Je gebruikt hierbij Data Mining en Machine Learning technieken om de echte waarde uit deze ruwe data te halen.

Van Artificial intelligence gaat jouw hart sneller kloppen en je gaat geen uitdaging uit de weg. Je bent analytisch sterk en weet cijfermatige analyses gemakkelijk te verwoorden. Jij bent de schakel tussen onze data en de uitvoer hierin. Je bent communicatief sterk en weet makkelijk je weg te vinden in een grote organisatie. Jij bent klaar om deel te nemen aan de technologie van de toekomst.


Daarnaast beschik je over:


  • Een relevant HBO-WO-diploma meerdere jaren relevante werkervaring;
  • Aantoonbare ervaring op het gebied van data;
  • Kennis van Data modeling, ETL, Python, SQL querying zijn je niet vreemd
  • Kennis van Azure, Synapse workspace, databricks, data Factory

Aanbod

MST vindt het belangrijk dat er voldoende ruimte is om jouw kennis en ervaring in te zetten, hierbij word je ook gestimuleerd om je te blijven ontwikkelen. Wij bieden je uitstekende opleidingsmogelijkheden om jouw carrière vooruit te helpen. Ons Learning and Development team helpt je hier graag bij. Daarnaast vindt MST flexibiliteit belangrijk en is het mogelijk om hybride te werken, in deze functie heb je dus ook de mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken.

Arbeidsovereenkomst: Een overeenkomst voor bepaalde tijd van 1 jaar,  met de intentie tot verlenging naar onbepaalde tijd. 

Arbeidstijd: 36 uur per week. Dit is een fulltime dienstverband.

Salaris: FWG 60 – maximaal € 4964,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

Cao; Ziekenhuizen

Bij MST kennen we prima overige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een vakantietoeslag van 8,33% en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Ook krijg je toegang tot het platform Good Habitz waardoor je jezelf kunt blijven ontwikkelen met diverse workshops en trainingen.

Omdat wij het belangrijk vinden dat onze medewerkers fit en vitaal blijven in werk- en privésituaties bieden wij inspiratie en ondersteuning via de portal www.mstvitaal.nl.

MST is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het (bus) station ligt op een loopafstand van slechts 10 minuten.

Bedrijfsprofiel Medisch Spectrum Twente

Werken bij Medisch Spectrum Twente (MST) is werken in één van de grootste topklinische ziekenhuizen in Nederland. Samen met ruim 3.800 collega’s werk je vóór en met patiënten in een gastvrije, hoogwaardige en veilige omgeving. MST streeft er naar om medewerkers een prettige werkomgeving te bieden en hen te stimuleren zich verder te ontwikkelen.

De zorg is volop in beweging. We staan aan de vooravond prachtige ontwikkelingen en veranderingen waar jij in de functie van data consultant je steentje aan kunt bijdragen.


Het team

Je komt te werken in een fijn team met een mooie mix van junior en senior collega’s. We werken flexibel en hybride. Je hebt veel eigen verantwoordelijkheid en staat zelf aan het roer om jouw rol verdere invulling te geven. Bij ons staat de (interne) klant altijd voorop.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van MST. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Koningsplein 1
7512 KZ ENSCHEDE
053 - 4872 000