ANIOS SEH

Medisch Spectrum Twente is op zoek naar een ANIOS SEH. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-7-2022
Aantal uur
38
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Je vangt patiënten die onze SEH bezoeken als eerste op, onder supervisie van de aanwezige SEH-artsKNMG, dan wel de dienstdoende chirurg. Je wordt volgens rooster in dag- en avonddiensten en in het weekend ingezet.

Functievereisten

  • Afgestudeerd basisarts (of binnenkort afgestudeerd). Relevante werkervaring en scholing is een pré.
  • Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Aanbod

Een fulltime contract voor bepaalde tijd (met verlenging tot maximaal 23 maanden). Ingangsdatum contract is afhankelijk van de actuele behoefte.

Het salaris is ingedeeld conform de CAO Ziekenhuizen in FWG 65. Inschaling is afhankelijk van relevante werkervaring.

ATLS en ABCDE-cursus worden gevolgd als deze nog niet in je bezit zijn.

Bedrijfsprofiel Medisch Spectrum Twente

De Spoedeisende Hulp (SEH) van MST verwelkomt ongeveer 30.000 patiënten per jaar. Alle specialismen zijn vertegenwoordigd en specialistische zorg wordt in de volle breedte uitgeoefend (behoudens kinder-intensive care). De SEH is aangemerkt als level 1 Traumacentrum en MST beschikt over een level 3 intensive care. Voor de meeste (non-academische) specialisaties bestaat de opleidingsbevoegdheid. MST heeft een regiofunctie, ook voor een deel van Duitsland. Momenteel zijn er 4 SEH-artsenKNMG werkzaam in MST, daarom is er nog geen 24-uurs bezetting door SEH-artsenKNMG.


Een groep enthousiaste ANIOS zijn met ons werkzaam op de SEH. In januari 2016 zijn wij verhuisd naar een nieuw ziekenhuis met een volledig nieuwe SEH met CT. Daarbij is ook integratie met de huisartsenpost gerealiseerd.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Medisch Spectrum Twente. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Koningsplein 1
7512 KZ ENSCHEDE
053 - 4872 000