ANIOS SEH

De Spoedeisende Hulp (SEH) van MST is regelmatig op zoek naar nieuwe ANIOS Spoedeisende Hulp voor 38 uur per week. Ben jij degene die ze zoeken? Solliciteer dan direct!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
6-2-2020
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Je vangt patiënten die onze SEH bezoeken als eerste op, onder supervisie van de aanwezige SEH-artsKNMG, dan wel de dienstdoende chirurg. Je wordt volgens rooster in dag- en avonddiensten en in het weekend ingezet.

Functievereisten

  • Afgestudeerd basisarts (of binnenkort afgestudeerd). Relevante werkervaring en scholing is een pré.
  • Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Aanbod

  • Een fulltime contract voor bepaalde tijd (met verlenging tot maximaal 23 maanden). Ingangsdatum contract is afhankelijk van de actuele behoefte.
  • Het salaris is ingedeeld conform de CAO Ziekenhuizen in FWG 65. Inschaling is afhankelijk van relevante werkervaring.
  • ATLS en ABCDE-cursus worden gevolgd als deze nog niet in je bezit zijn.

Bedrijfsprofiel Medisch Spectrum Twente

MST is een topklinisch ziekenhuis in Twente met een compleet zorgaanbod van basiszorg, topklinische zorg en in een aantal vakgebieden op academische niveau. MST is een opleidingscentrum voor toekomstige (para) medici en verpleegkundigen en verricht veel wetenschappelijk onderzoek. MST is een regionaal traumacentrum en biedt eerste opvang bij ernstige ongevallen of rampen in het regionale grensgebied. MST is een van de zeven Santeon ziekenhuizen die nauw samenwerken om de zorg te verbeteren door van elkaar te leren. Het verzorgingsgebied van MST bestaat uit 263.000 inwoners. Er werken circa 3.700 medewerkers, onder wie 235 medisch specialisten waarvan 8 hoogleraren.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van MST. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Koningsplein 1
7512 KZ ENSCHEDE
053 - 4872 000