Verpleegkundig Specialist

Word jij graag breed ingezet en ben je geïnteresseerd in of nieuwsgierig naar Mediant's doelgroep? Dan komen zij graag met jou in contact! Mediant zoekt voor hun FACT teams Regio Hengelo Noord een Verpleegkundig specialist.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
1-11-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
31-12-2023
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als verpleegkundig specialist ben je regiebehandelaar en teamspeler. Je bent naast reguliere zorg ook verantwoordelijk voor het goed uitvoeren van de WvGGZ, altijd samen met het multidisciplinaire team dat bestaat uit GZ- en Klinisch psychologen, ambulant en sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en een psychiater. Vanuit jouw eigen expertise heb je regie op je werk, op de inhoud daarvan en de wijze waarop je je dag invult. Je hebt kennis van de verschillende diagnoses en doet zelf onderzoek, behandeling, consultatie en advies.


We vinden het belangrijk dat je écht contact maakt met de cliënt. Hierbij is het uitgangspunt dat de cliënt primair zelf verantwoordelijk is voor zijn herstel. Samen ga je op zoek naar wat werkt voor hem of haar. We verwachten dat je als professional creatief en out of the box kunt denken en buiten de lijntjes durft te kleuren. Onze teams houden van aanpakken en zijn altijd op zoek naar wat wél kan. Dit doen we vol enthousiasme en met een flexibele en positieve houding. Want alleen zo kom je tot de beste resultaten voor onze cliënten!

Functievereisten

Jij hebt

 • een afgeronde opleiding tot verpleegkundig specialist GGZ.
 • een geldige BIG registratie.
 • meerdere jaren werkervaring als (regie)behandelaar of net afgestudeerd; in beide gevallen heten we je van harte welkom! Wij bieden ook begeleiding op de werkplek!
 • een open houding, bent toegankelijk met een professionele afstand.


Jij bent

 • makkelijk in contact en cliëntgericht.
 • doortastend en actief.
 • analytisch en gestructureerd.
 • creatief in je aanpak met een nuchtere insteek.
 • open en toegankelijk, maar op een professionele afstand.

Aanbod

 • Een veelzijdige functie in een compacte en financieel gezonde organisatie.
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen.
 • Werken in een professioneel en multidisciplinair team.
 • (geaccrediteerde) Refereerbijeenkomsten met uiteenlopende thema’s.
 • Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd, uren in overleg.
 • Salaris tussen € 4.027 en € 6.141 bij een fulltime dienstverband (FWG 65, cao GGZ).

Bedrijfsprofiel Mediant

Mediant is een ggz organisatie in de regio Twente met ca. 1.200 medewerkers. In Twente zijn wij de expert in GGZ en we zijn echte aanpakkers. Op een nuchtere en betrokken manier leveren wij onze specialistische zorg. Onze cultuur is informeel. We kennen elkaar, lopen makkelijk bij elkaar naar binnen en bespreken wat besproken moet worden. Dit maakt ons transparant en gericht op groei. Ook extern werken we nauw samen met verschillende partners, waarbij wij dezelfde samenwerking nastreven; gericht op openheid, transparantie en samen ontwikkelen.


Het FACT team in Hengelo is onderdeel van ons circuit CoNNectum, Centrum voor sociale en neuropsychiatrie volwassenen en 60 plus. Wij werken in drie gespecialiseerde centra nauw met elkaar en ons netwerk samen.

Binnen onze FACT teams bieden we volgens de FACT methodiek ambulante behandeling aan cliënten met ernstige psychiatrische aandoeningen (EPA), waarbij co-morbiditeit met bijvoorbeeld verslaving, verstandelijke beperking, ASS of andere ziektebeelden mee behandeld worden. Dit doen we zowel in de specialistische als in de basiszorg. Wij werken in een multidisciplinair team en bieden, vanuit de rehabilitatiemethodiek, zorg op alle leefgebieden.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Mediant. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Broekheurne-ring 1050
7546 TA ENSCHEDE
053 - 475 57 55