Verzorgende IG voor Psychogeriatrische afdeling

Livio is op zoek naar een verzorgende IG voor de Psychogeriatrische afdeling! In deze functie heb je een onmisbare rol in het team. Jij bent degene die bewoners niet alleen verzorgt en verpleegt, maar ook op persoonlijke wijze begeleidt. Je werkt samen op de afdeling met verpleegkundigen, verzorgenden-igers, helpenden, mooie dag medewerkers en huishouding. Samen houd je de afdeling draaiende en zorg je voor de bewoners op de PG-afdeling. Ben jij enthousiast? Lees snel verder en sluit je aan bij Livio!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
27-5-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Op onze afdeling wonen 21 bewoners met een vorm van dementie. Hierbij valt te denken aan Vasculaire dementie, Lewy body of Frontotemporale dementie. Iedere bewoner zijn eigen fase, zijn eigen verhaal en zijn eigen zorgvraag. Elke dag is dan ook anders. Wel is er een vaste basisstructuur op de afdeling vwb de maaltijden.


Gezamenlijk eten we in de huiskamer, waarbij we de warme maaltijd bereiden etc. Maar daarnaast is er ook ruimte voor de individuele bewoner en zijn of haar behoeften. Welzijn en kwaliteit van leven is erg belangrijk, ook is er aandacht voor de naasten/familieleden van onze bewoners, we leveren samen de beste zorg voor onze bewoner.


Jouw taken

Als verzorgende IG verzorg, verpleeg en begeleid je bewoners op persoonlijke wijze. Je bent een luisterend oor voor bewoners, een aanpakker én een onmisbare collega in ons gezellige team. Samen met je collega's lever je met plezier de best mogelijke zorg. Je draagt bij aan de kwaliteit van leven én de zelfredzaamheid van de bewoners. Geen dag is hetzelfde en daar geniet je van.


Je helpt bewoners bij de dagelijkse verzorging en voert verpleegtechnische en medische handelingen uit. Denk aan het toedienen van medicatie, het geven van injecties en eventueel het verzorgen van wonden. Je maakt graag een praatje en je doet er alles aan om bewoners elke dag weer een mooie dag te bezorgen. Kortom: een gave afwisselende baan! Maakt jouw hart nu een sprongetje? Dan is deze baan jou op het lijf geschreven!

Functievereisten

 • Hebt een afgeronde Mbo-diploma in de richting van Verzorgende 3 IG
 • Zet je graag in voor de beste zorg voor mensen met o.a. dementie
 • Je hebt ervaring in het verstrekken van medicatie en verpleegtechnische handelingen
 • Bent een energieke aanpakker en beschikt over goede sociale vaardigheden
 • Kunt uitstekend zelfstandig werken én samenwerken met collega's, familie en vrijwilligers

Aanbod

 • Een boeiende én betekenisvolle baan, aantal uren per week in overleg met jou
 • Een vast contract voor onbepaalde tijd
 • Een fijne werkomgeving, een leuk team en flexibele werktijden
 • Mogelijkheid om opleidingen te volgen, ruimte om te ontwikkelen en te groeien; zowel persoonlijk als professioneel
 • Een salaris van maximaal € 2.996,- bruto per maand obv 36 uur per week (FWG 35) afhankelijk van je opleiding en ervaring
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden; waaronder verlofdagen sparen, 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33% en een goed pensioen

Bedrijfsprofiel LIVIO

Wij zijn Livio, één van de grotere zorgaanbieders in Enschede, Haaksbergen en Berkelland. Als verzorgende IG kom je te werken op een van onze negen woonzorgcentra, waar we zorg leveren voor huurders met thuiszorg, cliënten met lichamelijke aandoeningen en cliënten met dementie. We hebben twee verpleeghuizen met somatiek, psychogeriatrische zorg (PG), PG jong dementerenden, geriatrische revalidatiezorg (GRZ), lichamelijk gehandicapten proces (LG) en tijdelijke opname afdeling (TOA). Daarnaast hebben we zeven locaties met kleinschalige woonvormen en bieden we een locatie met revalidatiezorg. Ook vind je onze medewerkers in de wijk voor het bieden van thuiszorg. We zijn een dynamische organisatie met een breed aanbod, multidisciplinair teams en een uitgebreide academie met trainingen en e-learning modules. Dat biedt veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en je kennis te verbreden. Zo werken we met 2200 collega’s en 1000 vrijwilligers iedere dag aan een mooie dag. Voor onze cliënten, maar ook voor onze medewerkers.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Livio. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Boulevard 1945 460
7511 AL ENSCHEDE
053 488 1200