Verpleegkundig Specialist

Ben jij de nieuwe Verpleegkundig Specialist bij Livio? Als enthousiaste en ervaren professional met affiniteit voor de ouderenzorg, ben jij klaar om echt iets bij te dragen in deze sector? Lees dan snel verder voor meer informatie!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
13-5-2024
Aantal uur
28
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Als verpleegkundig specialist ben je een zelfstandig behandelaar met een zelfstandige bevoegdheid om vastgestelde medische taken uit te voeren, diagnoses te stellen en een behandeling te starten. Je bent voor de cliënt, familie en het zorgteam het eerste aanspreekpunt voor de medische behandeling.  Je coördineert daarbij het multidisciplinaire team en vervult zo een brugfunctie tussen het verpleegkundige en het medische domein.


Daarnaast onderzoek, behandel en begeleidt je cliënten met (samengestelde) aandoeningen op complex verpleegkundig, somatisch-medisch, psychosociaal en/of sociaal-maatschappelijk gebied. Naast geneeskundige zorg voor ouderen heb je bij Livio ook mogelijkheden te worden ingezet bij cliënten met aangeboren en niet-aangeboren hersenletsel. Het Medisch Team van Livio bestaat uit Specialisten Oudergeneeskunde, Verpleegkundig Specialisten en Praktijkondersteuners.


Jij bent als verpleegkundig specialist de schakel tussen het team en de behandelaren. Jij kent je collega's. En je weet hoe je het beste uit het team kunt halen. Je werkt samen vanuit de juiste ondersteuning, coaching en intervisie. Je hebt een adviserende, ondersteunende en begeleidende rol naar de cliënten toe. Allemaal met als doel dat de bewoner in het verpleeghuis en de cliënt in de woonzorg-locatie de zorg en ondersteuning krijgt die hij wenst.

Functievereisten

 • Je hebt een afgeronde Master-opleiding tot Verpleegkundig Specialist op zak
 • Je beschikt over een geldige BIG-registratie
 • Je hebt relevante werkervaring in de ouderenzorg, huisartsenzorg, ziekenhuiszorg of GGZ
 • Je kent protocollen, richtlijnen en zorgpaden en je kunt die vertalen naar de individuele wensen en behoeften van een bewoner of cliënt
 • Heb je ervaring in de ouderenzorg/GGZ en ervaring met eerstelijnszorg? Dan is dat een pré, maar het is geen vereiste

Aanbod

 • Salaris van maximaal €5.593,- op basis van 36 uur, conform CAO VVT FWG 60 (inschaling op basis van werkervaring);
 • Een contract voor de duur van een jaar, met de mogelijkheid tot verlenging
 • Een contract voor 24 - 32 uur per week (uren in overleg)
 • 25 vakantiedagen met 35 extra bovenwettelijke uren (op basis van een fulltime dienstverband);
 • Aantrekkelijke aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals een uitgebreid Meerkeuze Systeem Arbeidsvoorwaarden, kortingen op zorgverzekeraars, verzekeringen en fitness abonnement
 • Een uitstekende pensioenregeling bij PFZW

Bedrijfsprofiel LIVIO

De samenleving staat voor een maatschappelijke opgave, namelijk samen leren oud te worden. De vergrijzing neemt de komende jaren fors toe. Het vraagt van Livio om de zorg anders te organiseren. Binnen Livio is veel kennis- en expertise aanwezig, deze willen wij zo efficiënt mogelijk inzetten. Wil jij een bijdrage leveren aan deze maatschappelijke uitdaging?


Livio biedt intramurale en eerstelijnszorg- en behandeling in woonzorgcentra, verpleeghuizen en in de wijken binnen de regio van Enschede, Haaksbergen en Eibergen. Wie bieden zorg- en behandeling vanuit de WLZ en ZVW, langdurig verblijf en behandeling voor bewoners met NAH-, PG en bijkomende problematiek. Livio biedt ook tijdelijke zorg (Crisis, GRZ en TOA) d.m.v. intramurale- en ambulante dienstverlening.


In een omgeving waar samen leren en groeien centraal staat, bieden wij een unieke kans om bij te dragen aan de zorg van morgen. Ons team hecht waarde aan het delen van kennis en ervaringen, en wij geloven in een cultuur van voortdurende ontwikkeling en innovatie.


Wie zijn wij?

Livio biedt diverse zorgdiensten aan in Enschede, Haaksbergen en Berkelland, waaronder intra- en extramurale zorg. Dit omvat zorg aan huis, verpleeghuiszorg en reguliere zorg in beschermde woonvormen, met aandacht voor lichamelijk gehandicapten. Met ongeveer 2200 medewerkers en meer dan 1000 vrijwilligers, creëert Livio een veilige werkomgeving die groei en eigen verantwoordelijkheid stimuleert, volgens de besturingsfilosofie van Livio.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Livio. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Boulevard 1945 460
7511 AL ENSCHEDE
053 488 1200