Zorgprofessional die toe is aan een nieuwe uitdaging

LIVIO is op zoek naar een Zorgprofessional die toe is aan een nieuwe uitdaging. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
23-11-2022
Aantal uur
20
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

In onze visie zetten wij de cliënt centraal; mensen die hun leven zelfstandig inrichten en dat morgen ook willen doen. Ook als ze daarbij zorg nodig hebben. Wat geldt voor onze cliënten, geldt ook voor onze medewerkers – voor jou!. Zoveel mogelijk zelf, maar nooit alleen: Zelf & Zorg. Bij ons heb je binnen de mogelijkheden van je functie de vrijheid om je werk te organiseren, samen met collega’s die zich net zo verantwoordelijk voelen als jij.


Als zorgprofessional kies je in de toekomst zelf met welke doelgroep je het liefste werkt: huurders met thuiszorg, cliënten met lichamelijke aandoeningen of cliënten met dementie. Je kunt je doorontwikkelingen in deze zorgvraag en hebt hierdoor focus in je werk. Je zorgt ervoor dat onze bewoners zich bij ons thuis voelen en ondersteunt hen bij dagelijkse activiteiten, zoals medicatie, voeding en verpleegtechnische handelingen. Je stimuleert en activeert de cliënt om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven functioneren en op zijn of haar eigen manier plezier aan het leven te hebben. Daarnaast observeer en controleer je de lichamelijke conditie ter bevordering van het welzijn van de cliënt. Je maakt daarbij onderdeel uit van een hecht team en samen zorg je voor een goede rapportage en overdracht naar elkaar. Je bent digitaal vaardig en weet tegelijk ook wanneer een warme persoonlijke overdracht effectief is.

Functievereisten

Jouw eigenschappen en vaardigheden:

 • Je helpt en verzorgt graag mensen;
 • Je maakt makkelijk contact en voelt aan wat een cliënt nodig heeft;
 • Je hebt ervaring in het verstrekken van medicatie en verpleegtechnische handelingen;
 • Je bent flexibel en je houdt ervan om op wisselende tijden te werken.
 • Je hebt een afgeronde MBO-opleiding in de richting van Verzorgende IG (niveau 3) of verpleegkundige (niveau 4);
 • Je hebt een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Aanbod

We hebben oog voor jouw individuele eigenschappen en behoeften, zodat jij je met hart en ziel kunt inzetten. Met de Livio Academie heb je volop mogelijkheden om je te ontwikkelen en je deskundigheid actueel te houden. Daarnaast bieden we je:

 • Salaris conform CAO VVT (inschaling op basis van opleiding en werkervaring);
 • Een contract voor onbepaalde tijd;
 • Onregelmatigheidstoeslagen van 22% tot 60% bovenop je uurloon;
 • 25 vakantiedagen met 35 extra bovenwettelijke uren (op basis van een fulltime dienstverband);
 • Aantrekkelijke aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals een uitgebreid Meerkeuze Systeem Arbeidsvoorwaarden, kortingen op zorgverzekeraars, verzekeringen of een fitnessabonnementen;
 • Een uitstekende pensioenregeling bij PFZW.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van LIVIO. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Boulevard 1945 460
7511 AL ENSCHEDE
053 488 1200