Verzorgende 3IG Wiedenhof (jonge mensen met dementie)

Wil jij als verzorgende IG onze bewoners ondersteunen, zodat ze op hun eigen manier zoveel mogelijk kunnen genieten van het leven en met eigen verantwoordelijkheid keuzes kunnen maken?

Dan heeft Livio nu dé baan voor jou: Verzorgende IG intramuraal

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
23-11-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

De woonvoorziening voor jonge mensen met dementie bestaat uit een woongroep met acht cliënten die op vroege leeftijd lijden aan dementie. De nadruk van de zorg en ondersteuning ligt op datgene wat nog wél kan. Een vaste dagindeling, structuur en veiligheid staan hierbij voorop. Ook is er veel aandacht voor hobby en sport.


Jij zorgt ervoor dat onze bewoners zich bij ons thuis voelen en ondersteunt hen bij dagelijkse activiteiten door een heldere dagstructuur te bieden met vaste momenten voor activiteiten en gezamenlijke maaltijden.  Door samen huishoudelijke klusjes te doen zoals koken, de was en boodschappen blijven de bewoners betrokken en ervaren zij ook het gevoel van waardering en eigen regie. Je stimuleert en activeert de cliënt om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven functioneren en op zijn of haar eigen manier plezier aan het leven te hebben. Een groot deel van de dag is jouw rol de bewoners bij te sturen, de dag en activiteiten te structureren en vooral het begeleiden van de bewoners.Daarnaast observeer en controleer je de lichamelijke conditie ter bevordering van het welzijn van de cliënt. Je maakt daarbij onderdeel uit van een hecht team en samen zorg je voor een goede rapportage en overdracht naar elkaar. Je bent digitaal vaardig en weet tegelijk ook wanneer een warme persoonlijke overdracht effectief is.

Bedrijfsprofiel LIVIO

Wij zijn Livio, één van de grotere zorgaanbieders in Enschede, Haaksbergen en Berkelland. Verspreid over negen locaties vind je onze woonzorgcentra. We hebben twee verpleeghuizen met somatiek, psychogeriatrische zorg (PG), PG jong dementerenden, geriatrische revalidatiezorg (GRZ), lichamelijk gehandicapten proces (LG) en tijdelijke opname afdeling (TOA). Daarnaast hebben we zeven locaties met kleinschalige woonvormen en bieden we een locatie met revalidatiezorg. Ook vind je onze medewerkers in de wijk voor het bieden van thuiszorg. We zijn een dynamische organisatie met een breed aanbod, multidisciplinair teams en een uitgebreide academie met trainingen en e-learning modules. Dat biedt veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en je kennis te verbreden. Zo werken we met 2200 collega’s en 1000 vrijwilligers iedere dag aan een mooie dag. Voor onze cliënten, maar ook voor onze medewerkers.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Livio. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Boulevard 1945 460
7511 AL ENSCHEDE
053 488 1200