MBO verpleegkundige intramuraal

Wil jij als MBO verpleegkundige op één van onze locaties onze bewoners ondersteunen, zodat ze op hun eigen manier zoveel mogelijk kunnen genieten van het leven en met eigen verantwoordelijkheid keuzes kunnen maken? 


Dan heeft Livio nu dé baan voor jou: MBO verpleegkundige intramuraal

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
23-11-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Je verleent verpleegkundige zorg en levert een bijdrage aan de zorgplannen. Samen met de bewoner maak je concreet wat hem of haar levensvreugde geeft en welke ondersteuning daarbij nodig is. Dat doe je op zo’n manier dat onze bewoners zich bij ons thuis voelen. Daarnaast coördineer en bewaak je de uitvoering van de zorgplannen en handelt zelfstandig de vragen van bewoners en medewerkers af. Ook bepaal je zelf of je daarbij hulp inschakelt van de HBO Verpleegkundige of externe partijen. Je hebt de vrijheid om samen met je collega’s te bepalen hoe je elke individuele cliënt de beste en meest passende zorg kunt bieden voor maximale kwaliteit van leven. Binnen het hechte team dat jullie vormen, heb jij daarbij een proactieve en helpende rol. Je bent digitaal vaardig en weet tegelijk ook wanneer een warme persoonlijke overdracht effectief is. 

Bedrijfsprofiel LIVIO

Wij zijn Livio, één van de grotere zorgaanbieders in Enschede, Haaksbergen en Berkelland. Verspreid over negen locaties vind je onze woonzorgcentra. We hebben twee verpleeghuizen met somatiek, psychogeriatrische zorg (PG), PG jong dementerenden, geriatrische revalidatiezorg (GRZ), lichamelijk gehandicapten proces (LG) en tijdelijke opname afdeling (TOA). Daarnaast hebben we zeven locaties met kleinschalige woonvormen en bieden we een locatie met revalidatiezorg. Ook vind je onze medewerkers in de wijk voor het bieden van thuiszorg. We zijn een dynamische organisatie met een breed aanbod, multidisciplinair teams en een uitgebreide academie met trainingen en e-learning modules. Dat biedt veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en je kennis te verbreden. Zo werken we met 2200 collega’s en 1000 vrijwilligers iedere dag aan een mooie dag. Voor onze cliënten, maar ook voor onze medewerkers.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Livio. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Boulevard 1945 460
7511 AL ENSCHEDE
053 488 1200