Verpleegkundig specialist

Livio is op zoek naar een Verpleegkundig specialist.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
23-11-2022
Aantal uur
32
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Livio wil ook in de toekomst huidige en nieuwe cliënten van de Woonzorgcentra een leefomgeving bieden die blijft passen bij de wensen én zorgbehoeften. Om die omgeving te blijven bieden, komen er in de toekomst cliënten met dezelfde zorgvragen bij elkaar te wonen.


We gaan nieuwe zorgconcepten inzetten en passen onze gebouwen aan. Dit om ook in de toekomst goede zorg te kunnen blijven leveren en medewerkers een fijne werkomgeving te bieden. Op dit moment zoeken wij ter uitbreiding van het behandelteam een verpleegkundig specialist. 


Jouw werk


Als verpleegkundig specialist ben je een zelfstandig behandelaar met een zelfstandige bevoegdheid om vastgestelde medische taken uit te voeren, diagnoses te stellen en een behandeling te starten. Je bent voor de cliënt, familie en het zorgteam het eerste aanspreekpunt voor de medische behandeling.  Je coördineert daarbij het multidisciplinaire team en vervult zo een brugfunctie tussen het verpleegkundige en het medische domein.  Daarnaast onderzoek, behandel en begeleidt je cliënten met (samengestelde) aandoeningen op complex verpleegkundig, somatisch-medisch, psycho-sociaal en/of sociaal-maatschappelijk gebied. Naast geneeskundige zorg voor ouderen heb je bij Livio ook mogelijkheden te worden ingezet bij cliënten met aangeboren en niet-aangeboren hersenletsel. Het Medisch Team van Livio bestaat uit Specialisten Oudergeneeskunde, Verpleegkundig Specialisten en Praktijkondersteuners. Binnen ons team is een vacature vrijgekomen voor een Verpleegkundig Specialist. 


Jij bent als VS de schakel tussen het team en de behandelaren. Jij kent je collega's. En je weet hoe je het beste uit het team kunt halen. Je werkt samen vanuit de juiste ondersteuning, coaching en intervisie. Je hebt een adviserende, ondersteunende en begeleidende rol naar de cliënten toe. Allemaal met als doel dat de bewoner in het verpleeghuis en de cliënt in de woonzorg-locatie de zorg en ondersteuning krijgt die hij wenst.

Functievereisten

  • Je hebt een afgeronde Master-opleiding tot Verpleegkundig Specialist op zak;
  • Je beschikt over een geldige BIG-registratie;
  • Je hebt relevante werkervaring in de ouderenzorg, huisartsenzorg, ziekenhuiszorg of GGZ;
  • Je kent protocollen, richtlijnen en zorgpaden en je kunt die vertalen naar de individuele wensen en behoeften van een bewoner of cliënt;
  • Heb je ervaring in de ouderenzorg/GGZ en ervaring met eerstelijnszorg? Dan is dat een pré, maar het is geen vereiste.

Aanbod

  • Salaris van minimaal €3.292,- en maximaal €4.886,-  op basis van 36 uur, conform CAO VVT FWG 60 (inschaling op basis van werkervaring);
  • Een contract voor onbepaalde tijd, aantal uren in overleg (32 tot 36 uur);
  • 25 vakantiedagen met 35 extra bovenwettelijke uren (op basis van een fulltime dienstverband);
  • Aantrekkelijke aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals een uitgebreid Meerkeuze Systeem Arbeidsvoorwaarden, kortingen op zorgverzekeraars, verzekeringen en fitnessabonnement;
  • Een uitstekende pensioenregeling bij PFZW;

Bedrijfsprofiel LIVIO

Livio telt meerdere woonzorglocaties en verpleegafdelingen binnen Enschede en binnen- en rond Haaksbergen. Op alle locaties wonen cliënten met een psychogeriatrische aandoening, een somatische aandoening of een combinatie daarvan. Tevens heeft Livio zorgwoningen voor jonge mensen met een lichamelijke beperking, twee revalidatieafdelingen en een tijdelijke opnameafdeling PG.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Livio. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Boulevard 1945 460
7511 AL ENSCHEDE
053 488 1200