Specialist Ouderengeneeskunde

Livio is op zoek naar een Specialist Ouderengeneeskunde.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
23-11-2022
Aantal uur
32
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Livio wil ook in de toekomst huidige en nieuwe cliënten van de Woonzorgcentra een leefomgeving bieden die blijft passen bij de wensen én zorgbehoeften. Om die omgeving te blijven bieden, komen er in de toekomst cliënten met dezelfde zorgvragen bij elkaar te wonen.


We gaan nieuwe zorgconcepten inzetten en passen onze gebouwen aan. Dit om ook in de toekomst goede zorg te kunnen blijven leveren en medewerkers een fijne werkomgeving te bieden. Heb jij als specialist ouderengeneeskunde een duidelijke visie op ouderenzorg en word jij enthousiast om dit samen met ons naar een hoger plan te tillen? Dan is deze vacature iets voor jou!


We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe behandelmogelijkheden, participeren we in onderzoeksnetwerken (UNO-UMCG) en projecten, en werken we intensief samen met andere zorgaanbieders, huisartsen, ziekenhuizen, de eerste lijn en apotheken. In de functie van specialist ouderengeneeskunde werk je uiteraard nauw samen met de betrokken zorgteams, behandelaars en cliënten en hun familie. Ons medisch team bestaat uit specialisten oudergeneeskunde (i,o), basisartsen, verpleegkundig specialisten (i.o) en praktijkondersteuners (i.o).


Jouw werk


  • Het onderzoeken, behandelen en begeleiden van cliënten met complexe aandoeningen binnen de langdurig zorg psychogeriatrie en somatiek;
  • Het aansturen van het multidisciplinair behandelteam;
  • Het bijdragen aan ontwikkeling en uitvoering van het medische beleid van de organisatie;
  • Het dragen van eindverantwoordelijkheid voor de inhoud van de individuele behandelplannen;
  • Exact takenpakket in overleg met het medisch team.,

Functievereisten

  • Geregistreerd specialist ouderengeneeskunde of je rond binnenkort je opleiding af;
  • Je staat stevig in je schoenen en weet met enthousiasme zorgmedewerkers en mede-behandelaren te motiveren;
  • Je communiceert op een prettige wijze;
  • Je levert een actieve bijdrage aan het opleiden van co-assistenten, verpleegkundig specialisten en praktijkondersteuners; 
  • Je hebt een visie op ouderengeneeskundige ontwikkeling en weet deze actief uit te dragen.

Aanbod

  • Inschaling conform CAO VVT, WG 75;
  • Een uitdagende functie in een eigentijdse en dynamische organisatie;
  • Een contract voor de duur van een jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband;
  • 25 vakantiedagen met 35 extra bovenwettelijke uren (op basis van een fulltime dienstverband);
  • Aantrekkelijke aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals een uitgebreid Meerkeuze Systeem Arbeidsvoorwaarden, 13e maand, kortingen op zorgverzekeraars, verzekeringen en fitnessabonnement;
  • Een uitstekende pensioenregeling bij PFZW;

Bedrijfsprofiel LIVIO

Wij zijn Livio, één van de grotere zorgaanbieders in Enschede, Haaksbergen en Berkelland. Verspreid over negen locaties vind je onze woonzorgcentra. In de woonzorgcentra wonen cliënten met thuiszorg, somatiek en psychogeriatrische zorg (PG). We hebben twee verpleeghuizen met somatiek, PG, PG jong dementerenden, geriatrische revalidatiezorg (GRZ) en tijdelijke opname afdeling (TOA). Daarnaast hebben we zeven locaties met kleinschalige woonvormen en bieden we een locatie met revalidatiezorg. Ook vind je onze medewerkers in de wijk voor het bieden van thuiszorg. We zijn een dynamische organisatie met een breed aanbod, multidisciplinair teams en een uitgebreide academie met trainingen en e-learning modules. Dat biedt veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en je kennis te verbreden. Zo werken we met 2200 collega’s en 1000 vrijwilligers iedere dag aan een mooie dag. Voor onze cliënten, maar ook voor onze medewerkers.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Livio. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Boulevard 1945 460
7511 AL ENSCHEDE
053 488 1200