Frontend Developer

Gaat jouw hart sneller kloppen van het omzetten van technische ontwerpen naar een dynamische website? Mooi! Je krijgt bij Limesquare de kans om te werken aan gave projecten die hun werk naar nieuwe hoogten tillen, zoals het bouwen van te gekke effecten en animaties binnen een website. Deze werkzaamheden voer je uit in Craft CMS en Headless CMS, dit zijn de CMS-en waar wij dagelijks mee werken. Klinkt dit voor jou als muziek in de oren? Lees dan snel verder.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
14-4-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functievereisten

We zijn op zoek naar iemand die helemaal weg is van techologie, altijd zin heeft om nieuwe dingen te leren en te blijven groeien in skills maar ook als persoon. Want jij bent een Frontend Developer met wat ervaring op zak, maar heeft wellicht ook de ambitie om door te groeien naar Fullstack Developer.


Ken jij Tailwind CSS als je broekzak en heb je ervaring met TypeScript en SvelteKit? Zijn JavaScript, API’s, HTML en CSS de talen jij spreekt én begrijpt? Werk je daarnaast graag in een team maar heb je ook het vermogen om zelfstandig te werken? Ja, ja en ja? Top! Dan hebben wij jou nodig!


 • Je hebt ervaring in ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van hoogwaardige softwareoplossingen met behulp van JavaScript.
 • Je bent bekend met TypeScript.
 • Je werkt zowel aan frontend- als backend-ontwikkeling met de focus op robuustheid, schaalbaarheid en prestaties.
 • Je hebt ervaring met het werken met verschillende API’s en het integreren van externe services.
 • Je werkt samen met multidisciplinaire teams om technische uitdagingen aan te gaan en innovatieve oplossingen te vinden.
 • Je zet technische ontwerpen om naar een dynamische website met gave effecten.
 • Je doet actief mee aan code reviews en technische discussies om de kwaliteit van de codebase te waarborgen.
 • Je doet onderzoek naar nieuwe technologieën en best practices om de ontwikkelingsprocessen voortdurend te verbeteren.

Aanbod

Bij Limesquare zijn we gespecialiseerd in creatie, web development, campagnes en marketing automation. We zijn niet het type dat graag opschept, maar we houden van een inspirerende werkomgeving waarin kennisdeling ons dagelijks motiveert! Bij elke opdracht streven we ernaar het beste uit onszelf én ons team te halen. We maken graag plezier en sluiten de week altijd af met een gezellige vrijdagmiddagborrel.


 • Samen groeien; Vertrouwen, aandacht en feedback is bij ons de basis. Of dat nu gaat om een website, een campagne, een huisstijl of om jou: onze nieuwe collega. In combinatie met de vrijheid die we je bij Limesquare bieden, is dit klimaat ideaal om persoonlijk te groeien. Wij leren van jou, jij leert van ons. Op deze manier worden we samen groot!
 • Cultuur; Binnen onze cultuur heerst de perfecte balans tussen hard werken en het gezellig met elkaar hebben. Ondanks dat er deadlines gehaald moeten worden, slaan wij een VRIJMIBO niet snel over en organiseren we leuke uitjes met elkaar. Van avontuurlijke uitjes tot aan een barbecue workshop. Daar worden we namelijk óók blij van!
 • Ons kantoor; We hebben niet alleen de beste specialisten en de beste humor, maar we werken ook op een van de mooiste werkplekken in Twente. Op de tiende verdieping geniet je van het uitzicht, wat af en toe lekker wegdroomt Je hebt geen moeite meer om uit bed te komen, want hier wil jij écht werken.
 • HubSpot Platinum Partner; Als HubSpot Platinum Partner hebben we HubSpot als oplossing geïmplementeerd bij verschillende organisaties in Nederland en daarbuiten! Naast HubSpot werken we voor verschillende klanten ook met workflows in ActiveCampaign.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Limesquare. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Expolaan 50
7556 BE Hengelo
074 792 00 34