Stage Webdeveloper - Sept 2024

Word jij blij van het omzetten van technische ontwerpen naar een dynamische website? En zou jij hier graag alles over willen leren? Top! Vanaf september 2024 komt er een stageplek bij Limesquare vrij voor webdeveloper. Je krijgt bij hun de kans om jouw talent verder te ontdekken. Niels, Jurgen en Remi helpen je graag verder met jouw ontwikkeling als webdeveloper! Maar ook Yordie denkt graag met je mee over de SEO uitdagingen op webgebied.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
14-4-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als stagiair(e) webdeveloper bij Limesquare werk je aan boeiende projecten voor de leukste klanten. Van het ontwerpen van gebruikersomgeving tot het uitvoeren van dynamische webfunctionaliteiten. Jij draait je hand er niet voor om en wil er tot in de detail alles over weten.


Door deze stage kun je jouw vaardigheden vergroten, ontdekken én doe je ervaring op bij een marketingbureau. Je leert van ons alle ins & outs. Heb je interesse in andere onderwerpen? Alleen maar leuk! Wij helpen je graag verder. Aan het einde van je stage verlaat je ons met een rugzak vol nieuwe ervaringen en kennis over de wereld van websites.

Functievereisten

 • Je leergierig bent en ervoor openstaat om kennis op te doen op het gebied van coderen;
 • Je bekend bent met programmeertalen zoals Javascript, HTML en (S)CSS;
 • Je zowel zelfstandig als in een team kan werken;
 • Je bekend bent met het bouwen in frameworks;
 • Je actief meedoet aan code reviews;
 • Je een technische discussie niet snel uit de weg gaat;
 • Je graag op onderzoek uitgaat naar ontwikkelingsmogelijkheden van websites.

Aanbod

Bij Limesquare zijn we gespecialiseerd in creatie, web development, campagnes en marketing automation. We zijn niet het type dat graag opschept, maar we houden van een inspirerende werkomgeving waarin kennisdeling ons dagelijks motiveert! Bij elke opdracht streven we ernaar het beste uit onszelf én ons team te halen. We maken graag plezier en sluiten de week altijd af met een gezellige vrijdagmiddagborrel.


 • Samen groeien; Vertrouwen, aandacht en feedback zijn bij ons de basis. Of dat nu gaat om een website, een campagne, een huisstijl of om jou. Als stagiar(e) krijg je goede begeleiding en ons team staat voor jou in de startblokken om ervoor te zorgen dat je stappen maakt. Je wordt echt onderdeel van het Limesquare team en er is veel aandacht voor jouw persoonlijke groei.
 • Cultuur; Binnen onze cultuur heerst de perfecte balans tussen hard werken en het gezellig met elkaar hebben. Ondanks dat er deadlines gehaald moeten worden, slaan wij een VRIJMIBO niet snel over en organiseren we leuke uitjes met elkaar. Van avontuurlijke uitjes tot aan een barbecue workshop. Daar worden we namelijk óók blij van!
 • Ons kantoor; We hebben niet alleen de beste specialisten en de beste humor, maar we werken ook op een van de mooiste werkplekken in Twente. Op de tiende verdieping geniet je van het uitzicht, wat af en toe lekker wegdroomt Je hebt geen moeite meer om uit bed te komen, want hier wil jij écht werken.
 • Successen vieren; Successen, groot of klein, doen we samen. Daarom vieren we dit ook samen! Bij ons wordt er regelmatig een taartje gegeten of een borrel gedronken om de successen te vieren. Hierdoor moedigen we elkaar graag aan om de beste effort te leveren!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Limesquare. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Expolaan 50
7556 BE Hengelo
074 792 00 34