Inbound Specialist

Weet jij als geen ander hoe je klantprocessen en campagnes slim automatiseert voor de juiste doelgroep? Word je ook zo gelukkig van het genereren van leads via de inbound marketing strategie? Ben jij in staat om de normen te stellen en tijdrovende processen te automatiseren? Dan ben jij dé expert op gebied van inbound marketing die Limesquare zoekt. Met jouw tech-mindset kan jij workflows opzetten en jouw steentje bijdragen aan de marketing automation wensen van hun klanten.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
14-4-2024
Aantal uur
32
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

We zijn op zoek naar versterking voor ons team. Jij informeert, helpt en overtuigt onze (internationale) klanten die hier nog niets mee doen en neemt ze mee in dit proces. Voor klanten die al een basis hebben, bouw jij de workflows verder op én uit. Je bent gewend om snel en efficiënt te denken om geautomatiseerde processen te verbeteren. Strategische oplossingen schud jij uit je mouw. Woorden als personalisatie, segmentatie, conditionele content en inbound-marketing gebruik je dagelijks in gesprekken over jouw werkzaamheden. Heb je een lading kennis van HubSpot en/of ActiveCampaign? Dan zoeken we jou!


Dit heb jij in huis

Als Inbound Specialist ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van workflows die de touchpoints van je klant prikkelen. Jouw tech-mindset zorgt ervoor dat een onbekende bezoeker uiteindelijk gekwalificeerd wordt als lead. Jij zorgt ervoor dat iedere bezoeker zoveel mogelijk gepersonaliseerde content krijgt op het juiste moment. Hiervoor gebruik jij je ervaringen en kennis van tools zoals HubSpot, Klaviyo, Spotler, ActiveCampaign of andere marketing automation pakketten in de markt. Je meet en analyseert data uit verschillende bronnen en gebruikt deze inzichten om de huidige marketinginspanningen te optimaliseren en met nieuwe ideeën te komen.

Functievereisten

Jij bent dé expert als Inbound Specialist. Want jij…

 • …hebt ervaring met marketing automation
 • …hebt ervaring met HubSpot, ActiveCampaign of andere marketing automation pakketten
 • …identificeert de belangrijkste touchpoints van de customer journey
 • …spreekt vloeiend Engels en kan ook klanten uit het buitenland te woord staan
 • …werkt graag in een omgeving waar ruimte is voor groei
 • …analyseert er lustig op los en trekt rake conclusies
 • …kijkt naar kansen om workflows en campagnes te (blijven) optimaliseren
 • …hebt een gevoel voor humor
 • …bent minimaal 32 uur per week beschikbaar

Aanbod

Bij Limesquare zijn we specialisten op het gebied van creatie, web development, campagnes en marketing automation. En nee, we houden niet van opscheppen. Maar, we houden wél van een inspirerende werkomgeving waarin het delen van kennis onze dagelijkse motivatie is! Bij iedere opdracht halen we het beste uit onszelf én het team. We maken graag plezier en sluiten de week altijd af met een gezellig vrijdagmiddagborrel!

 • Samen groot worden; Vertrouwen, aandacht en feedback is bij ons de basis. Of dat nu gaat om een website, een campagne, een huisstijl of om jou: onze nieuwe collega. In combinatie met de vrijheid die we je bij Limesquare bieden, is dit klimaat ideaal om persoonlijk te groeien. Wij leren van jou, jij leert van ons. Op deze manier worden we samen groot!
 • Cultuur; Binnen onze cultuur heerst de perfecte balans tussen hard werken en het gezellig met elkaar hebben. Ondanks dat er deadlines gehaald moeten worden, slaan wij een VRIJMIBO niet snel over en organiseren we leuke uitjes met elkaar. Van avontuurlijke uitjes tot aan een barbecue workshop. Daar worden we namelijk óók blij van!
 • HubSpot Platinum Partner; We zijn HubSpot Platinum Partner, wat betekent dat we HubSpot als oplossing hebben geïmplementeerd bij verschillende organisaties in Nederland én daarbuiten! Naast HubSpot werken we voor verschillende klanten ook met workflows in ActiveCampaign.
 • Ons kantoor; We hebben niet alleen de beste specialisten en de beste humor, maar werken ook op de mooiste werkplek van Twente. Op de tiende verdieping heb je het mooiste uitzicht en af en toe droomt dat best lekker weg. Voortaan heb jij geen moeite om uit je bed te komen, want hier wil jij écht werken.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Limesquare. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Expolaan 50
7556 BE Hengelo
074 792 00 34