Assistent Hoofd Huishouding

Op korte termijn komt bloemenbeek graag in contact met nieuwe parttime medewerkers voor onze afdeling huishouding, maar Bloemenbeek is ook op zoek naar een gemotiveerde (assistent) hoofd huishouding.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
3-4-2023
Aantal uur
28
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Functieomschrijving

Naast het dagelijks schoonmaken van de ruime kamers/suites behoort ook met regelmaat het verzorgen van ons stijlvolle interieur, werkruimtes, onze restaurantruimtes, zalen & spa tot de werkzaamheden.

Functievereisten

Jouw profiel:

  •   Je weet van aanpakken met de juiste kennis en gevoel voor hygiëne en netheid.
  •   Je bent collegiaal, flexibel in meerdere opzichten en bezit een 'opgeruimd' karakter.
  •  Je bent bij voorkeur enkele ochtenden per week/weekend beschikbaar voor gemiddeld 5 tot 6 uren per dag;
  •   (Assistent) Hoofd Housekeeping vanaf minimaal 4 dagen en minimaal 28 uur per week.


Aanbod

Wat wij bieden

Wij bieden naast een goed salaris ook meerdere aantrekkelijke extra's die het werken en ontwikkelen in een vast team bij De Bloemenbeek nog leuker maken. Daarnaast zijn er binnen ons familiebedrijf (bij interesse) ook diverse doorgroeimogelijkheden.


Bedrijfsprofiel Landhuishotel de Bloemenbeek

Organisatieomschijving

Aan een kabbelende Bloemenbeek, midden in het glooiende Dinkeldal in de Lutte ligt als een juweel in een perfecte setting Landhuishotel De Bloemenbeek. Een sfeervol boutique hotel met historie, stijl en allure.


Lees een boek bij de open haard of luister buiten in een luie ligstoel naar het gefluit van de vogels en het lichte ruisen van de wind door de eeuwenoude eiken en kastanjes. Zomers en winters, het is altijd een waar genoegen om te resideren in een van de 58 stijlvolle suites of riante kamers.


Het rijke Twentse land inspireert de gedreven gastronomische brigade elke dag opnieuw. Zo ontstond een eigentijdse en meesterlijke cuisine op Franse en mediterrane basis met een melange van de beste oogst uit eigen streek en het mooiste uit eigen wijnkelder. Geniet van de passie en het goede leven.


Geniet ook in de spa van een heerlijk verwarmd binnenbassin met bubbelbad, stoombad, de sauna’s en het tepidarium. Zintuigen worden geprikkeld door het zuivere water van de Bloemenbeek, de warme gloed van het zandsteen en door subtiele geuren van lavendel, kamille en jasmijn. Onderga een ontspannende massage, aromatherapie en herstel de balans tussen lichaam en geest.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de werkgever. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Beuningerstraat 6
7587 LD De Lutte
0541 - 551 224