Stagiair(e) marketing & communicatie

Koersgenoten is op zoek naar een Stagiair(e) marketing & communicatie! Ze zoeken iemand die hun eigen communicatiehartslag op kan zetten, dus ben jij iemand met veel gevoel voor social media en goed in het schrijven van aantrekkelijke teksten? Dan is deze stageplek geschikt voor jou! Daarnaast bieden ze je veel vrijheid om je te ontwikkelen in de gebieden die jij interessant vindt.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
25-5-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Tijdens deze stage zal je meelopen met ons team en alle facetten van onze dienstverlening mee krijgen. Samen met je collega’s ga jij werken voor de verschillende projecten en help jij mee aan het behalen van mooie resultaten. Je verdiept je in communicatie vraagstukken, data-driven marketing en growth-hacking en denkt mee over de uitvoering hiervan binnen ons bedrijf.

Functievereisten

  • Vanaf september 2023 fulltime beschikbaar
  • Een HBO/WO-student (voorkeur opleiding richting marketing en/of communicatie)
  • Gepassioneerd over hoe je een klantrelatie kunt verbeteren
  • Affiniteit met social media, data en microsoft programma's (Word, PowerPoint, Excel)
  • Op de hoogte van trends en innnovaties op het gebied van marketing en communicatie

Aanbod

Koersgenoten biedt een stageplek aan HBO studenten die het gaaf vinden ondergedompeld te worden in de huidige wereld van marketingcommunicatie. Een wereld waarin de laatste inzichten worden toegepast om het maximale rendement uit marketing te halen. Waarin marketing gecombineerd wordt met big data, stopkracht, marketing automation en andere spannende innovaties.


Bij Koersgenoten werk je samen met een ervaren marketeer, die je zal begeleiden. Afhankelijk van de opdrachtgever en jouw eigen inbreng worden de werkzaamheden bepaald. Daarnaast krijg je een passende stagevergoeding.

Bedrijfsprofiel Koersgenoten

Koersgenoten is een full-service B2B marketing bureau voor positioneren, werven en activeren van klanten. We verbinden merken met mensen. Onze dienstverlening is volledig gericht op het bouwen van duurzame klantrelaties. Door het combineren van klantdata, creativiteit, relevantie communicatie en de nieuwste digitale marketing technieken richten we voor onze opdrachtgevers data-driven marketingprocessen in. Door marketing als proces in te richten, bieden we regie op de klantreis en daarmee inzicht in de resultaten van het geïnvesteerde marketing budget.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Koersgenoten. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Grotestraat 47
Postbus 29
7683 ZG Den Ham
06 15 24 65 27