BBL-Allround verspaner

KMP is op zoek naar een BBL-Allround verspaner. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
24-6-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Wanneer je bij KMP begint zul je starten met een interne opleiding. Hierbij ga je kennis op doen bij alle afdelingen binnen ons bedrijf. Hierdoor krijg je een goed beeld van wat je collega’s doen en van alle producten die wij produceren en ontwikkelen.


Hierna ga je samen met de collega’s op de verspaningsafdeling diverse taken uitvoeren. Denk hierbij aan het laten lopen van de machines of voorbereidend werk zoals het zagen van materiaal.


Bij KMP staat kwaliteit hoog in het vaandel. Hierdoor is maatvoering een erg belangrijk onderdeel. Een leerdoel waar als eerst aan wordt gewerkt is dan ook het controleren en meten van onze producten. Hoe gebruik je een micrometer, een ruwheidmeter en alle andere relevante meetinstrumenten.


Wanneer je dit goed onder de knie hebt gaan we je leren hoe we onze gereedschappen selecteren en onze CNC machines voorbereiden voor productie. Hierna gaan we een stap verder en leer je het zelfstandig programmeren, instellen en bedienen van de CNC machines.


Binnen KMP is enorm veel expertise op het gebied van aandrijflijnen. Vanaf het moment dat jij start met werken, doe je elke dag nieuwe kennis op.

Functievereisten

Wat voor ons een absolute vereiste is dat je het belangrijk vindt om jezelf te blijven ontwikkelen en hier ook op in te zetten. Daarnaast zijn nauwkeurigheid en geduld erg belangrijk. De rest zullen we samen gaan ondervinden.

Aanbod

Wij bieden jou een werkplek waar je veel kunt leren op het gebied van verspaning. Naarmate je meer kunt en leert zullen wij je steeds meer uitdaginginen aanbieden. Maar als je extra tijd, vertrouwen en ondersteuning nodig hebt dan doen we het natuurlijk rustiger aan. Als jij serieus met je opleiding bezig bent, dan zullen wij jou alle kennis aanreiken die je nodig hebt.

Bedrijfsprofiel KMP Drivetrain Solutions

KMP is in 2007 opgericht door Pascal Kamperman. De technische achtergrond en enorme passie voor transmissies en fabricage hebben ertoe geleid dat KMP is geworden tot wat het nu is; een aandrijflijnspecialist voor high-end voertuigen. Op dit moment bestaat het team uit 9 zeer gepassioneerde mensen met elk verschillende soorten expertises.


KMP is een aandrijflijnspecialist met een focus op de autosport (race- en rallyauto’s). In een wereld die topprestaties en ultieme kwaliteit vereist, ontwikkelt en produceert KMP aandrijflijn gerelateerde componenten zoals tandwielen, differentiëlen en aandrijfassen. Daarnaast heeft KMP een eigen serviceafdeling waar specialistische aandrijflijnen vanuit de hele wereld worden onderhouden.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van KMP Drivetrain Solutions. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Opaalstraat 34
7554 TS HENGELO
+31 (0)85 043 8310