(Verzorgende IG) (Assistent) begeleider - Goor

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-11-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Bij de JP ondersteunen we mensen bij leven. We vinden het belangrijk dat ieder mens binnen de mogelijkheden zoveel mogelijk zelf de regie heeft. Voor de ondersteuning die we daarbij geven, nemen we de tijd. We laten ons niet leiden door allerlei protocollen en richtlijnen. Samen doen we wat nodig is.


Als begeleider heb je een regierol. Jij bent verantwoordelijk voor het maken, uitvoeren, evalueren en bijstellen van de afspraken in het ondersteuningsplan. Als assistent begeleider zit je meer in de uitvoering, van waaruit je actief en doorlopend meedenkt. Zo bieden we samen de best mogelijke ondersteuning bij leven en alles wat daarbij hoort: alledaagse werkzaamheden, persoonlijke verzorging, sociale vaardigheden of activiteiten.


Wil jij ook mensen ondersteunen bij leven? Laat het ons weten! Samen kijken we welke rol het beste bij jou past.

Functievereisten

Je hebt een passende mbo 3-, mbo 4- of hbo-opleiding afgerond. Maar wat we nog belangrijker vinden is of jij je kunt vinden in onze kernwaarden. Een achtergrond als verzorgende IG is erg passend. Altijd al kennis willen maken met de gehandicaptenzorg? Dit is je kans!


Kernwaarden

 • Aanspreekbaarheid: Je durft je te verwonderen en spreekt uit wat je opvalt. Zo blijven we als organisatie in beweging. Door met elkaar in gesprek te zijn en te blijven staan we open voor elkaar en helpen we elkaar om het juiste te blijven doen.
 • Eigenaarschap: Je krijgt het vertrouwen om zelfstandig beslissingen te nemen. Je voelt je verantwoordelijk voor wat je doet en handelt daar ook naar. Omdat we werken zonder al teveel protocollen en richtlijnen, blijf je zelf nadenken over wat we doen en waarom we het zo doen. Zo behouden we de eenvoud en blijven we in beweging.
 • Leervermogen: Je bent nieuwsgierig en deelt graag jouw ‘kijk’ op hoe we de best mogelijke ondersteuning kunnen bieden. Je durft je daarbij kwetsbaar op te stellen en collega’s te bevragen: zien zij dit ook zo? Of denken zij er anders over? Wat kun jij daarvan leren?
 • Professionaliteit: Zonder moeite wissel je tussen de mensen die je ondersteunt. Je kijkt, vraagt, luistert en speelt in op veranderingen, want wat we vandaag nog niet in huis hebben, kan morgen heel gewoon zijn. Je neemt initiatief, denkt in kansen en mogelijkheden en durft je ideeën uit te spreken.
 • Transparantie: Je zegt wat je doet en doet wat je zegt. Dat doen wij als organisatie namelijk ook. Zo simpel is het.
 • Vertrouwen: Vanaf het moment dat je bij de JP aan de slag gaat, werken we samen op basis van vertrouwen. Deze basis maakt het mogelijk om te handelen vanuit de kernwaarden. Zo doe jij wat nodig is om de cliënt zo goed mogelijk te ondersteunen.

Aanbod

 • Arbeidsovereenkomst: Is er een wederzijdse klik en word je een JP-er? Dan krijg je in eerste instantie een tijdelijke arbeidsovereenkomst met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Salaris: Als assistent begeleider word je ingeschaald in functiegroep 30 van de CAO Gehandicaptenzorg. Als begeleider word je ingeschaald in functiegroep 40 van de CAO Gehandicaptenzorg. Je krijgt een reiskostenvergoeding en een toeslag wanneer je onregelmatig werkt.
 • Eigen regie: Om zelf je rooster in te delen. Om te bepalen hoe en wanneer je je eindejaarsuitkering en vakantiegeld laat uitbetalen. Om balansverlofuren op te nemen wanneer je dat nodig hebt.
 • Eenvoud: Werken zonder veel protocollen en richtlijnen. Je houdt het simpel. We nemen de tijd die nodig is om de cliënt zo goed mogelijk te ondersteunen.
 • Groei: Je wordt uitgedaagd jezelf te blijven ontwikkelen. Wil jij een opleiding doen of een training volgen? Ga hierover in gesprek. Samen kijken we wat jij nodig hebt om de best mogelijke ondersteuning te blijven bieden.
 • Zeggenschap: Jij maakt de JP! Wie jij bent, maar ook jouw rol en ervaring, doen ertoe! Vanuit jouw blik nodigen we je uit je ideeën en suggesties te delen. Zo heeft iedere JP-er invloed op dát wat we doen.

Bedrijfsprofiel JP van den Bent

De Hogenkamp in Goor

Op locatie De Hogenkamp ondersteunen we mensen in 2 geschakelde woningen. In de gedeelde woonkamer en keuken ontmoeten we elkaar. Daar koken en eten we ook samen. Op deze locatie bieden we 24 uur per dag ondersteuning.


Op de eerste verdieping heeft iedereen een eigen slaapkamer met een eigen badkamer en toilet. Op de begane grond is 1 ruime slaapkamer voorzien van een wastafel. Hier is de badkamer gedeeld met 2 andere bewoners.


Er is een grote tuin en een gemeenschappelijke berging voor fietsen. Het centrum van Goor is op loopafstand.


Op de Hogenkamp wonen zowel mensen met een verstandelijke beperking als mensen met een lichamelijke beperking. Dit maakt de ondersteuningsvragen zeer divers. Zo bieden we alle ondersteuning bij het dagelijks leven en is ondersteunen bij de persoonlijke verzorging een belangrijk onderdeel van de dagelijkse werkzaamheden.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van JP van den Bent Stichting. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Renbaanstraat 10
7523ZW ENSCHEDE
06 838 010 75