Begeleider

JP van den Bent is op zoek naar een Begeleider voor hun vestiging in Goor

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
13-11-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als begeleider bij de JP heb je een regierol. Dat betekent dat je verantwoordelijk bent voor het maken, uitvoeren, evalueren en bijstellen van de afspraken in het ondersteuningsplan. Samen met collega’s, verwanten en andere betrokkenen blijf je aansluiten op de veranderende vraag van mensen en hun omgeving. Die aansluiting is nodig om de best mogelijke ondersteuning te kunnen bieden bij leven en alles wat daarbij hoort: alledaagse werkzaamheden, persoonlijke verzorging, sociale vaardigheden of activiteiten.


We vinden het belangrijk dat ieder mens binnen de mogelijkheden zoveel mogelijk zelf de regie heeft. Voor de ondersteuning die we daarbij geven, nemen we de tijd. We laten ons niet leiden door allerlei protocollen en richtlijnen. Samen doen we wat nodig is.

Functievereisten

Je hebt een passende mbo 4- of hbo-opleiding afgerond. Maar wat we nog belangrijker vinden is of jij je kunt vinden in onze kernwaarden.

Bedrijfsprofiel JP van den Bent

We ondersteunen mensen thuis in de omgeving Goor, Markelo, Delden, Bentelo, Diepenheim, Hengevelde en Rijssen. De ondersteuningsvraag is voor iedereen anders. Die varieert van 1 keer per week de administratie doen tot iedere dag samen de dag doornemen.


We ondersteunen bij praktische zaken, zoals het huishouden, boodschappen doen en koken. Ook bieden we begeleiding bij het aanbrengen van dagelijkse structuur, persoonlijke verzorging, het contact met instanties en het aangaan en onderhouden van sociale contacten.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van JP van den Bent. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Enschede