Stage Creative Business / marketing & communicatie

Ben jij op zoek naar een veelzijdige stage? IntelliCrew is op zoek naar een student die zich graag verder wil verdiepen in de mogelijkheden van digitale media en de toepassing hiervan binnen het marketing & sales speelveld. IntelliCrew laat jou graag de kracht van data zien en de impact hiervan op de digitale marketingstrategie en op nieuwe digitale concepten. Als stagiair ondersteun je in de online marketingactiviteiten en krijg je de mogelijkheid om aan de uitdagingen van de klanten te werken. 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-6-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Werkzaamheden:

 • Je denkt mee over onze (digitale) marketing & communicatie strategie.  
 • Je krijgt de ruimte om jouw creatieve ideeën in praktijk te brengen op verschillende online touchpoints zoals social media, de website en online advertising. Creatief op het gebied van boodschap, tekst, illustratie en video. 
 • Je krijgt de ruimte om jouw (creatieve) ideeën te onderbouwen door eerst onderzoek te doen (doelgroepanalyse, concurrentie analyse, interviews, etc) 
 • Je helpt onze klanten met hun (data-)uitdagingen. 

Functievereisten

Wie zoeken we?

 • Je bent nieuwsgierig naar de mogelijkheden van data in de digitale (marketing) wereld
 • Je vindt het belangrijk om meer te leren over het kiezen van de juiste media en boodschap vanuit een business strategie
 • Je vindt het leuk om (complexe) boodschappen over te brengen door gebruik te maken van digitale media
 • Je vindt het leuk om bezig te zijn met webdesign, grafische vormgeving, content(strategie) & copywriting, audiovisuele storytelling en online marketing
 • Je kunt werken met Photoshop, Illustrator en Indesign
 • Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands
 • Je kunt rond september 2021 starten (startdatum in overleg)


Naast een veelzijdige en leerzame stage, bieden wij jou een marktconform stagevergoeding aan. Je hebt uiteraard alle mogelijkheid om tijdens je stage te werken aan een specifieke stageopdracht. 

Bedrijfsprofiel IntelliCrew

IntelliCrew is een data-agency die gespecialiseerd is in het bedenken, uitvoeren en onderhouden van projecten binnen big data, digitale intelligentie en procesverbetering middels algoritmes en dashboarding. Deze projecten worden uitgevoerd voor diverse organisaties van MKB tot corporate. Enkele klanten zijn HP, Qredits, Econox en Pentair. 


Naast deze projecten verzorgt IntelliCrew trainingen, opleidingen en kennissessies waarbij bedrijven worden getraind in onderwerpen op het gebied van datavisualisatie, nieuwe digitale verdienmodellen en de toekomst van data en AI. IntelliCrew is tevens kennispartner van Saxion Hogeschool, naast bedrijven helpt IntelliCrew ook studenten op het gebied van deze onderwerpen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van IntelliCrew. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Hengelosestraat 500
7521 AN ENSCHEDE
+31 (0)6 10956902