Business consultant - PIM/ECOM/IPAAS

Wil je deel uitmaken van een hecht team en samen een belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van de interne processen van onze wereldwijd opererende klanten en B2B’s? Dan is de functie Business Consultant – PIM / ECOM / IPAAS die Innovadis aanbiedt iets voor jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
21-11-2022
Aantal uur
34
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als Business Consultant ben je dagelijks bezig de communicatie met je opdrachtgevers te vergemakkelijken en hun behoeften te begrijpen, vooruit te plannen en hun digital roadmap te helpen verwezenlijken. Hierbij schep je de juiste verwachtingen naar zowel de klant als je team. Je houdt toezicht over de plannen en bewaakt de kwaliteit en de voortgang van de projecten. Je rapporteert wekelijks en maandelijks naar je opdrachtgevers en voorziet hen van het juiste advies. Last but not least, jij bent de schakel tussen de klant en de organisatie. Je bent een luisterend oor voor de klant en weet hoe je samen met het team de klant kan helpen met het zetten van de volgende stap in de digital frontier.


Dit is wat je niet gaat doen:

 • Leven zonder je smartphone en MacBook Pro (of Dell), want dit zijn je beste vrienden.
 • Alleen werken, we zijn een echt team en werken samen om resultaat te bereiken.
 • Archiveren of printen, we zijn een digitaal bedrijf.
 • Je vervelen, we zorgen ervoor dat jij de beste versie van jezelf wordt!

Functievereisten

 • Collegiaal, commercieel en betrouwbaar is.
 • Een proactieve houding heeft en houdt van uitdagingen.
 • Moeiteloos kan communiceren en presenteren, zowel in het Nederlands als Engels.
 • Geen angst heeft om nee te zeggen (maar altijd een alternatieve oplossing weet te bieden).
 • Goed georganiseerd is, weet vooruit te plannen en op een gestructureerde manier werkt.
 • Kan werken met een hoge mate van bedrijfscomplexiteit met behoud van overzicht op het grote geheel.
 • Gefocust kan blijven op wat het belangrijkst is in een snel veranderende omgeving waar prioriteiten voortdurend wijzigen.
 • Een teamplayer is die graag samenwerkt in een multidisciplinair team.
 • Kansen aan klantzijde herkent om onze meerwaarde verder uit te bouwen en weet deze met overtuiging aan te dragen.
 • Passie voor technologie heeft en graag nieuwe apps, gadgets en trends ontdekt en deze weet hoe te gebruiken.
 • Communicatief sterk, analytisch en leergierig is.
 • Een HBO- /WO diploma heeft afgerond.


Bedrijfsprofiel Innovadis

Met bijna 25 jaar ervaring bedenkt en bouwen Innovadis samen met hun opdrachtgevers innovatieve internetoplossingen. Samen met hun opdrachtgevers bedenken en creëren we de best mogelijke oplossing, die aansluit bij hun strategie en doelen. Om dit te kunnen doen blijven zij altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in zowel de Smart Industry als de Smart Health, op het gebied van IoT, portalen, applicaties, sites, systemen, etc. Deze kennis delen ze graag met anderen, zodat ook zij altijd verzekerd zijn van de nieuwste mogelijkheden en oplossingen. Dynamicweb en Innovadis werken al sinds 2006 samen. Als premium sollution partner ontwikkelen zij een deel van onze oplossingen op het Dynamicweb All-in-one business platform. Dit platform combineert e-commerce, marketing en content management en vormt voor veel van onze klanten het fundament voor hun online omgeving. Dynamicweb is een Deens softwarebedrijf met wereldwijd meer dan 200 partners die gebruikmaken van de software.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Innovadis. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Innovadis B.V.
Brouwerijstraat 1-A1
7523 XC Enschede
053 - 8507 500