Sales & Accountmanager

Infotopics in Twente is op zoek naar een Sales & Accountmanager voor de verkoop van hun oplossingen, diensten en bijbehorende software (Tableau, Alteryx, Datarobot) bij zowel bestaande als nieuwe klanten. Met jouw passie voor data analytics en overtuigingskracht weet jij nieuwe klanten te binden en bestaande klanten verder uit te bouwen.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-6-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Je bent als Sales & Accountmanager verantwoordelijk voor het beheren en uitbouwen van accounts én het binnenhalen van nieuwe klanten. Je snapt precies wat onze klanten nodig hebben om meer data gedreven te gaan werken. Je houdt je bezig met het kwalificeren van het marktpotentieel en het kwalificeren van accounts. Met jouw inzet en energie weet jij nieuwe klanten op te werken en uit te laten groeien tot grotere accounts. Je werkt aan sales- en accountplannen en je onderhoudt een warm contact met de aan jouw toegewezen accounts. Je voert regie over de te voeren commerciële aanpak en richt je op bewerking van de (hogere) DMU. Offertes schrijven, uitbrengen en onderhandelen over de offertes is een belangrijk onderdeel van je werk en je krijgt er energie van om samen met de klant tot een passende oplossing te komen.


Je bent goed op de hoogte van de ontwikkelingen bij onze technologie partners (Tableau, Alteryx en Datarobot) en de ontwikkelingen op het gebied van data analytics. Op dit niveau ben jij ook een volwaardig gesprekspartner van onze klanten, jij adviseert gevraagd en ongevraagd wat voor de klant de beste oplossing is. Het is jouw missie om onze klanten mee te nemen in de nieuwste ontwikkelingen en hen te overtuigen van de beste oplossingen op weg naar analytical excellence.

Functievereisten

Als Sales & Accountmanager ben je een netwerker in hart en nieren Je kunt overtuigen, enthousiasmeren en je pakt de verantwoordelijkheid om van ieder traject weer een succes te maken. Je schakelt snel en hebt een flinke commerciële drive. Je bent enorm gedreven om meer klanten data gedreven te laten werken en hun werk elke dag makkelijker te maken.


Werken in de wereld van data analytics betekent ook werken in een snel veranderende wereld. Je werkt heel dynamisch en schakelt snel zowel met leveranciers, klanten als met verschillende collega’s. Snelheid, betrouwbaarheid en je snel kunnen aanpassen aan de veranderingen om je heen zijn kwaliteiten die jou helemaal eigen zijn.


Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding en hebt al een aantal jaren ervaring in een soortgelijke functie. Bij voorkeur heb je eerder gewerkt als Accountmanager buitendienst, Salesmanager of verkoop buitendienst medewerker en heb je affiniteit met software en data analytics. Verder beschik je over uitstekende communicatieve- en sociale vaardigheden. Je hebt doorzettingsvermogen, bent ondernemend, flexibel en doortastend.


Waarom maak jij het verschil in deze functie?

Jij bent de specialist in jouw vakgebied: je bent bekend met sales en je bent bedreven in het zowel acquireren van new business als het onderhouden van bestaande accounts. Je ziet veel kansen en je gaat heel gericht aan de slag om deze kansen te verzilveren. Door jouw vakkennis en positieve energie weet jij klanten mee te nemen in de beste oplossing om meer data gedreven te gaan werken.

Aanbod

  • Een groei functie binnen een dynamisch bedrijf.
  • Samenwerken in een jong, enthousiast en informeel team.
  • Uitdagende werkzaamheden in een snel veranderende omgeving.
  • Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal! Wij bieden volop ruimte voor jouw ontwikkeling.
  • Een marktconforme beloning en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Een uitdagende plek in een bedrijf waar feestjes, borrels en uitjes regelmatig plaatsvinden.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Infotopics. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Gerard Hollinkstraat 1,
7575 BB, Oldenzaal
+31(0)541 532010