Service Engineer

HYGENIQ is op zoek naar een gedreven allround Service Engineer om onze klanten in Zuid-West Nederland en België te bedienen. Ben je een echte aanpakker, nauwkeurig en heb je een goed technisch inzicht? Dan zijn zij op zoek naar jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
28-12-2020
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als allround Service Engineer bestaan je werkzaamheden grotendeels uit:

 • Het installeren en controleren van onze geavanceerde apparatuur en machines voor professionele reinigingsinstallaties.
 • Verhelpen van storingen. Je draait tevens op regelmatige basis mee in onze 24/7 storingsdienst.
 • Het helpen van onze klanten met gebruiksadviezen voor de optimalisatie van de reinigingsprocessen en een perfect eindresultaat.
 • Het bijhouden van gewerkte uren, verbruikte materialen en bestellen van materiaal/onderdelen.

Functievereisten

Je bent een Service Engineer, die technisch goed is onderlegd! Zelfstandig kunnen werken, improvisatietalent en klantgerichtheid zijn voor deze functie eveneens belangrijk. Om deze functie tot een succes te maken vragen wij:


 • MBO-opleiding op het gebied van elektrotechniek of vergelijkbaar (opleiding en/of werkervaring).
 • In het bezit van rijbewijs B(E).
 • Computervaardigheden: met name Word, Excel en Outlook.
 • Ervaring in de installatie van professionele reinigingsinstallaties en/of doseerapparatuur is een pré.
 • Beheersing van de Franse taal in woord en geschrift is een pré.

Aanbod

 • Een gepassioneerd team waarvan het dagelijkse plezier net zo belangrijk is als het werk zelf.
 • Een prettige bedrijfscultuur waar betrokkenheid, ondernemerschap en samenwerken centraal staan.
 • Ruimte voor eigen initiatief en professionele ontwikkeling.
 • De mogelijkheid om deel uit te maken van één van de baanbrekende en snelgroeiende bedrijven in Nederland waarvan het DNA "Groen, Veilig & Schoon" is.
 • Een fulltime functie van 40 uur per week, een goed salaris met 25 vakantie- en 13 adv-dagen en een uitstekende pensioenregeling.

Bedrijfsprofiel HYGENIQ

HYGENIQ is een fabrikant van groene en ecologische schoonmaakproducten. Als bedrijf voelen we ons verantwoordelijk om de planeet zo goed mogelijk door te geven.


HYGENIQ wil deze verantwoordelijkheid op zich nemen en een belangrijke bijdrage leveren met onze producten. Het is dan ook onze missie om uitstekende reinigings- en onderhoudsproducten te ontwikkelen en te produceren op een authentieke duurzame basis, in een markt waar nog veel gevaarlijke en milieubelastende chemicaliën worden gebruikt.


Met onze circulaire producten streeft HYGENIQ naar een toekomst waarin iedereen bijdraagt aan een schonere wereld, de wereld die we met trots kunnen doorgeven aan toekomstige generaties. Door de manier waarop we schoonmaken te veranderen, veranderen we de toekomst van onze planeet.


Het is onze missie om uitstekende reinigings- en onderhoudsproducten te ontwikkelen en te produceren op een authentieke duurzame basis, in een markt waar nog veel gevaarlijke en milieubelastende chemicaliën worden gebruikt. We gebruiken de combinatie van biobased (groene) componenten en innovatieve technologieën om onze baanbrekende oplossingen te ontwikkelen. Baanbrekend, omdat het effectief, innovatief en snel biologisch afbreekbaar is. En onze producten zijn vriendelijk voor alles behalve vuil. Er zijn geen CLP-pictogrammen (gevaartekens) nodig op de verpakking en er is geen persoonlijke beschermingsuitrusting vereist.


We hebben een compleet assortiment aan producten die we leveren aan bijvoorbeeld; groothandels, ziekenhuizen, schoonmaakbedrijven, eindklanten en talloze bedrijven in de horeca.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van HYGENIQ. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Lenteweg 15
7532 RV ENSCHEDE
053 4282860