Medewerker webshop

Wegens uitbreiding voor het team van Huuskes zijn zij op zoek naar een medewerker webshop voor 24-32 uur per week. Ben jij enthousiast, nauwkeurig en heb je affiniteit met de voedingsbranche? Dan ben jij wellicht degene die ze zoeken!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-4-2024
Aantal uur
28
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als medewerker webshop ben je verantwoordelijk voor het toevoegen van producten uit ons diverse assortiment aan onze webshop. Dit omvat het uploaden van productbeschrijvingen, afbeeldingen en specificaties en het zorgvuldig controleren van alle content op tekstuele en visuele fouten. Je draagt zorg voor een professionele en consistente uitstraling van onze webshop. Jouw werkwijze is dan ook als nauwkeurig en secuur te omschrijven. Ons diverse assortiment bestaat onder andere uit maaltijden, vers vlees, AGF, vleeswaren en kaas, zuivel, diepvriesproducten, etc.


Je beschikt over het vermogen om trends en groeimogelijkheden in de markt te identificeren zodat je deze in samenwerking met je collega’s kunt omzetten in verbeteringen voor onze webshops. Daarnaast werk je nauw samen met verschillende teams, waaronder marketing, inkoop, account- en projectmanagement.

Functievereisten

Wij zoeken iemand met een afgeronde mbo+ opleiding, bij voorkeur in Commerciële Economie of Food & Business. Kennis van en/of affiniteit met de voedingsbranche is een vereiste, en ervaring hierin wordt als een pré beschouwd. 

Aanbod

De functie betreft een parttime dienstverband van 24-32 uur per week en de werkdagen worden in overleg afgestemd.

Bedrijfsprofiel Huuskes

Huuskes is al sinds 1956 producent en totaalleverancier in eten en drinken voor de zorg en bedrijfscatering. Met ruim 1.000 medewerkers verspreid over 6 vestigingen in Nederland leveren wij dagelijks maaltijden en boodschappen aan verzorgingshuizen, verpleeghuizen, ziekenhuizen en bedrijfsrestaurants verspreid over heel Nederland. Een deel van ons assortiment maken en koken wij zelf, denk hierbij aan maaltijden, vers vlees, AGF, vleeswaren en kaas. Huuskes ondersteunt haar klanten met eigen online bestelportalen, optimale logistiek en persoonlijke ondersteuning in de organisatie van eten en drinken.


Wist je dat?

  • Er bij Huuskes in heel Nederland ruim 1.000 collega’s elke dag met veel plezier werken;
  • De sfeer ondanks het harde werken altijd goed en ongedwongen is;
  • Je recht hebt op extra salaris bij overwerken of werken in de avond/nacht of op zondag;
  • Er aandacht wordt besteed aan je persoonlijke ontwikkeling.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Huuskes. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Gronausestraat 425
7533 BM ENSCHEDE
088 – 38 36 000