Stage/Afstudeerstage

Ben je op zoek naar een leerzame stage, afstudeerstage of afstudeeropdracht? Deze biedt Huiskes Kokkeler jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
7-1-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

De stage of afstudeeropdracht is een belangrijk onderdeel van je studie. We vinden het daarom belangrijk dat je als student op de juiste plek in de organisatie zit. Dit is de eerste kennismaking met Huiskes Kokkeler Autogroep waarbij we altijd kijken naar de toekomst. Vaak is de stage een opstap naar een baan en daarom stellen we een aantal eisen op het gebied van opleiding, vaardigheden en ambitie.

Bedrijfsprofiel Huiskes-Kokkeler

Huiskes-Kokkeler Autogroep is met 5 vestigingen in Hengelo, Almelo, Enschede en Oldenzaal de grootste dealer in Volkswagen-, Audi-, SEAT- en ŠKODA personenauto's en Volkswagen Bedrijfswagens in Twente. Daarnaast bestaat Huiskes-Kokkeler Autogroep nog uit twee schadeherstel-bedrijven (Huiskes-Kokkeler Autoschade in Almelo en Hanterink Autoschade in Enschede), een universele leasemaatschappij (Huiskes-Kokkeler Autolease), een autoverhuurbedrijf (Huiskes-Kokkeler Autoverhuur) en een centrum voor bedrijfswageninrichtingen (BWI Twente). Met zo’n 250 medewerkers wordt iedere dag opnieuw voorzien in de mobiliteitsbehoefte van vele zakelijke en particuliere klanten. Als het gaat om mobiliteit met betrekking tot personenauto’s en bedrijfswagens kunnen we elke vraag beantwoorden, met als doel onze klanten in beweging te laten blijven.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Huiskes Kokkeler. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Goudstraat 65
7554 NG HENGELO
074 - 255 41 41