Stagiair(e) Verkoop

Voor de enthousiaste verkoop team is Huiskes Kokkeler op zoek naar een ondersteunende stagiair(e) die er samen met de verkoopadviseurs voor zorgt dat de klanten naar buiten lopen met de ideale auto voor hen! Ben jij opzoek naar een commerciële stageplek waar je veel kan leren? Dan heeft Huiskes Kokkeler de perfecte stageplek voor jou! Stagiair(e) Verkoop

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
7-1-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Jij zorgt voor een professionele ontvangst van onze klanten in de showroom en adviseert onze klanten over de  diverse modellen en mogelijkheden binnen onze merken. Jij helpt de klant goed door te luisteren naar zijn/haar wensen en deze te vertalen naar een passende auto.

Functievereisten

  • Je volgt een opleiding op HBO niveau;
  • Je hebt een passie voor auto's en mensen;
  • Je bent gedreven, ambitieus en resultaatgericht;
  • Je bent goed op de hoogte van de hedendaagse online ontwikkelingen zodat we de online strategie samen verder kunnen ontwikkelen. 

Aanbod

Bij Huiskes-Kokkeler Autogroep krijg je als stagiair de kans om in een organisatie te werken waar veel aandacht is voor je ontwikkeling en carrière. Wij bieden een leuke stageplaats in een jong team met veel verantwoordelijkheid. Ook ontvang je een prima stagevergoeding.  

Bedrijfsprofiel Huiskes-Kokkeler

Huiskes-Kokkeler Autogroep is met 5 vestigingen in Hengelo, Almelo, Enschede en Oldenzaal de grootste dealer in Volkswagen-, Audi-, SEAT- en ŠKODA personenauto's en Volkswagen Bedrijfswagens in Twente. Daarnaast bestaat Huiskes-Kokkeler Autogroep nog uit twee schadeherstel-bedrijven (Huiskes-Kokkeler Autoschade in Almelo en Hanterink Autoschade in Enschede), een universele leasemaatschappij (Huiskes-Kokkeler Autolease), een autoverhuurbedrijf (Huiskes-Kokkeler Autoverhuur) en een centrum voor bedrijfswageninrichtingen (BWI Twente). Met zo’n 250 medewerkers wordt iedere dag opnieuw voorzien in de mobiliteitsbehoefte van vele zakelijke en particuliere klanten. Als het gaat om mobiliteit met betrekking tot personenauto’s en bedrijfswagens kunnen we elke vraag beantwoorden, met als doel onze klanten in beweging te laten blijven.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Huiskes Kokkeler. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Goudstraat 65
7554 NG HENGELO
074 - 255 41 41