Leerling eerste autotechnicus

Is het jouw hobby om regelmatig bezig te zijn met het sleutelen aan je scooter of auto en wil jij dit dagelijks doen in een werkplaats? Dan is Huiskes Kokkeler op zoek naar jou als Leerling eerste autotechnicus

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
7-1-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Jij gaat onder begeleiding in de praktijk aan het werk met alle dingen die je op school leert. Hoe ga je dit doen? Je zult in onze werkplaats aan de slag gaan met diverse onderhoud en reparatie-werkzaamheden aan auto’s van onze mooie merken. Zo zul je in het begin meelopen met een ervaren monteur om te kijken hoe hij/zij deze werkzaamheden uitvoert. Wanneer je hier ervaring in hebt opgedaan ga je stap voor stap zelfstandiger werken in overleg met je leermeester en worden je werkzaamheden steeds uitgebreider. Geen dag is voor jou hetzelfde en je zult iedere dag nieuwe dingen leren!

Functievereisten

Uiteraard hoeven we je niet te vertellen dat je gek bent op techniek en auto’s en dat je hier graag alles over wilt weten. Je wilt jezelf graag ontwikkelen tot een goede monteur en je bent bezig met de opleiding Eerste Autotechnicus of Technisch specialist of je gaat hier binnenkort mee starten. Wil jij bij ons komen werken?


Dan vragen wij ook:

  • een afgeronde VMBO-opleiding, minimaal kadergerichte leerweg;
  • een actieve houding om nieuwe dingen te leren.

Aanbod

Een fulltime functie in een dynamische en gezonde organisatie met vestigingen in Hengelo, Enschede, Almelo en Oldenzaal. Een zeer professionele organisatie die de succesvolle merken Audi, Volkswagen, SEAT, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagen voert en een groot deel van Twente en het Twentse bedrijfsleven tot haar klantenkring mag rekenen.   


Bovendien:

  • kom je te werken in een gedreven en enthousiast team;
  • kun je rekenen op merkgerichte en functiegerichte opleidingsmogelijkheden;
  • bieden wij je een functie waarbij je fulltime salaris ontvangt en wij de opleiding financieren.

Bedrijfsprofiel Huiskes-Kokkeler

Huiskes-Kokkeler Autogroep is met 5 vestigingen in Hengelo, Almelo, Enschede en Oldenzaal de grootste dealer in Volkswagen-, Audi-, SEAT- en ŠKODA personenauto's en Volkswagen Bedrijfswagens in Twente. Daarnaast bestaat Huiskes-Kokkeler Autogroep nog uit twee schadeherstel-bedrijven (Huiskes-Kokkeler Autoschade in Almelo en Hanterink Autoschade in Enschede), een universele leasemaatschappij (Huiskes-Kokkeler Autolease), een autoverhuurbedrijf (Huiskes-Kokkeler Autoverhuur) en een centrum voor bedrijfswageninrichtingen (BWI Twente). Met zo’n 250 medewerkers wordt iedere dag opnieuw voorzien in de mobiliteitsbehoefte van vele zakelijke en particuliere klanten. Als het gaat om mobiliteit met betrekking tot personenauto’s en bedrijfswagens kunnen we elke vraag beantwoorden, met als doel onze klanten in beweging te laten blijven.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Huiskes Kokkeler. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Goudstraat 65
7554 NG HENGELO
074 - 255 41 41