Technisch specialist

Huiskes Kokkeler is op zoek naar enthousiaste collega's die passie hebben voor auto's en op basis van technisch inzicht gedreven zijn om kwaliteit te leveren in de uitvoering van reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan personenauto's. 

Voor het technische team zijn zij op zoek naar collega's voor de functie van Technisch specialist

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
7-1-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Je bent werkzaam in de Aftersales van onze organisatie en dagelijks houdt je je bezig met de volgende werkzaamheden:

  • Het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan de auto's van onze merken VW, Audi, Skoda, SEAT en VW bedrijfswagens;
  • Het uitvoeren van alle voorkomende reparaties en het vervangen van onderdelen;
  • Zelfstandig stellen van diagnoses bij mechanische storingen;
  • Zelfstandig stellen van diagnoses bij elektronische storingen.

Functievereisten

Je beschikt over de beroepsopleiding Technisch Specialist Personenauto's MBO-4 met minimaal 2-4 jaar praktijk ervaring, eventueel aangevuld met APK dan wel bereidt om APK keurmeester te worden.  Daarnaast beschik je over een rijbewijs B (E).

Aanbod

Werken bij Huiskes-Kokkeler betekent werken in een commerciële en moderne onderneming met een ambitieus team. Op professionele wijze werken wij elke dag aan een optimale dienstverlening voor onze klanten. Wij bieden een breed scala aan diensten en hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Omdat we beschikken over verschillende vestigingen kennen we mogelijkheden in zowel een groot als klein team. Daarnaast bieden we:

  • Een fulltime functie bij een betrouwbare, dynamische en groeiende organisatie.
  • De gelegenheid om opleidingen te volgen.
  • Het juiste materiaal om je werk goed te kunnen doen.
  • Een prettige informele werksfeer.
  • Een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Bedrijfsprofiel Huiskes-Kokkeler

Huiskes-Kokkeler Autogroep is met 5 vestigingen in Hengelo, Almelo, Enschede en Oldenzaal de grootste dealer in Volkswagen-, Audi-, SEAT- en ŠKODA personenauto's en Volkswagen Bedrijfswagens in Twente. Daarnaast bestaat Huiskes-Kokkeler Autogroep nog uit twee schadeherstel-bedrijven (Huiskes-Kokkeler Autoschade in Almelo en Hanterink Autoschade in Enschede), een universele leasemaatschappij (Huiskes-Kokkeler Autolease), een autoverhuurbedrijf (Huiskes-Kokkeler Autoverhuur) en een centrum voor bedrijfswageninrichtingen (BWI Twente). Met zo’n 250 medewerkers wordt iedere dag opnieuw voorzien in de mobiliteitsbehoefte van vele zakelijke en particuliere klanten. Als het gaat om mobiliteit met betrekking tot personenauto’s en bedrijfswagens kunnen we elke vraag beantwoorden, met als doel onze klanten in beweging te laten blijven.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Huiskes-Kokkeler. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Goudstraat 65
7554 NG HENGELO
074 - 255 41 41